Kung Fu SEO Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jakiś czas temu pojawiło się to na jednym z kont G. w zakładce Twoje Usługi. Coś ode mnie chcą, uznali, że jestem świetny/przystojny/dżezi/łorewer? Po kliknięciu włazi się w jakiś system ocen pytań, chyba do hengałtów. To o to tylko biega? To nagroda, czy kara, fatum, taka karma? P ch mi to? Co można z tego mieć i czemu tak mało? Ktoś to ma, chwali sobie, narzeka? Enyciało? - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Wszyscy to mają, to zwykła usługa. https://krzysztofbuczek.pl/?p=170 https://sites.google.com/site/moderatorhelpcenter/getting-started/guide kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dzięki. Faktycznie inne konta z GWT i/lub Analytics też. Zmyliły mnie, bo na każdym jest w innym miejscu. Chciałem to usunąć, bo po kiego tam tyle przycisków, ale w ogóle nie ma takiej opcji. Też mi coś [foch]. - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 hehe a w pierwszej chwili pewnie myślałeś, że dali Ci możliwość moderowania serp'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kung Fu SEO Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Haha, zacząłem już przeciągać poszczególne pozycje powyżej logo Gógla, ale nie chciały się trzymać - Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ale nie chciały się trzymać bo nie trzymałeś ctrl-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.