Skocz do zawartości

Szybki i wolny skok w pozycji wyszukiwania

Kaszabosu

Rekomendowane odpowiedzi

Domenę mam wykupiona : ogrodzenia-slask.pl. Rozumiem, że taka będzie lepsza i łatwiej ją będzie wypozycjonować i utrzymać? A jest w ogóle jakaś różnica w łatwości pozycjonowania pomiędzy np com.pl a pl? Bo w zasadzie mogę wybrać dowolna, nie zależy mi na jakiejś specjalnej nazwie. A kreatora używam dlatego, że nie mam czasu grzebać w kodzie - to nie te czasy co gimnazjum żebym mógł siedzieć nad tym parę dni bez przerwy:D

Czyli zmienić domenę i linkować z rozsądkiem:) a stronę z domeną weebly usunąć żeby nie dublować kontentu?

weebly możesz zostawić sobie jako zaplecze, pamiętać należy tylko aby nie dublować tekstów, oraz linkować na inne anchory niż docelowa domena ( po co ma cię wyprzedzić zaplecze)

To się zabieram do roboty i dzięki za rady:) mam tylko nadzieje, że nie dopadnie mnie słomiany zapał. 2 lata temu miałem stronę którą wypozycjonowałem na 1 miejsca, po czym zostawiłem samą sobie z uwagi na brak czasu i znudzenie i teraz już z nią nie wrócę tak wysoko, dlatego postawiłem nową podobną. Od podstaw się inaczej pracuje - przynajmniej jest jakaś ochota:)

Nie trać czasu bierz się za stronę.. Jak raz zrobisz, zostanie, a tak zawsze będzie skakał z jednego na drugie.

Pamiętaj, że im więcej czasu poświęcisz w serwis + promocję, tym lepsze efekty będą na później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności