djunion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak w temacie, szukam dodawarki spelniającej moje potrzeby. Tzn: - musi pracować online ( na serwerze) - automatyczne przepisywanie kodów ( Antigate.com) - dodawanie przez proxy Zadanie jakie ma do wykonania to zalogowaniu się do jednej (tej samej) strony co godzina i dodanie posta. Posiadam założonych kilka kont -loginów, każdy login ma się zalogować co godzinę z innego adresu proxy. Dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zennoposter - wersja jednowątkowa wystarczy. Za kilka tyg powinna być urodzinowa promocja i pewnie wersja jednowątkowa będzie za 59$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Do jakiego serwisu - typu skryptu ma dodawać ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 wystarczy zlecic komus skrypt, chwila roboty Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djunion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zenoposter jest programem chyba? Serwis jest autorski - tylko logowanie jest zabezpieczone Google captecha. Kto by się podjął takiego wykonania skryptu? Dla mnie to za skomplikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a co jak jest programem nie może być na serwerze z zainstalowanym windows serwer?? Nikt tobie nie napisze dedykowanego rozwiązania za 59 USD, wiec tylko zennoposter lub Stick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nikt tobie nie napisze dedykowanego rozwiązania za 59 USD, wiec tylko zennoposter lub Stick No co TY Max przecież to:... chwila roboty HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 .. jednej (tej samej) strony co godzina i dodanie posta. Mion, dla kogo jak dla kogo, ale ty byś napisał to w "chwilę", może nie? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mion, dla kogo jak dla kogo, ale ty byś napisał to w "chwilę", może nie? OT Kolego "chwilę" to ja poświecą na zrobienie za przeproszeniem kupy.Na realizacje oprogramowania poświęcam tyle czasu ile jest to wymagane i jest to zdecydowanie więcej niż chwila. Wiec jak klient do mnie pisze lub dzwoni i mówi: "Czy podjął bym się zlecenia wykonania [...] co jak sądzi nie wymaga zbyt dużo czasu, jest proste, chwilę itd"... zdecydowanie nie jestem zainteresowany dalszą rozmową gdyż z praktyki wiem, że obydwaj stracimy czas. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Napisałeś rzecz oczywistą, o której oboje wiemy i nijak się to ma do mojej opinii o czasie potrzebnym na wykonanie akurat takiej funkcjonalności jak potrzebuje autor wątku. EOT Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekG Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 DonLinkAge powinien sprostać twoim wymaganiom. Sam używam i jestem zadowolony, chociaż Zennoposter też jest ok. multikonto TheMatthew173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 od kiedy don dodaje do autorskich skryptów?? Po co piszesz bzdury p.s kiedy już skończą się te wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 i nijak się to ma do mojej opinii o czasie potrzebnym na wykonanie akurat takiej funkcjonalności jak potrzebuje autor wątkuJeśli przez chwilę jesteś wstanie zaimplementować:- przechowywanie danych w bazie ; - obsługę zewnętrznego systemu od captcha ; - obsługę proxy w tym zapewne z puli jakiś proxy sprawdzanie czy dane proxy jest wstanie wykonać żądanie HTTP do danego serwera; - uruchamianie z crona z funkcją powtarzania w wypadku błędów ; - logowania zwrotne; To na co czekasz - Łap zlecenie póki jeszcze ktoś go nie zrealizował DonLinkAge powinien sprostać twoim wymaganiom. Racz przeczytać o co autorowi wątku chodzi. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zenoposter jest programem chyba? Serwis jest autorski - tylko logowanie jest zabezpieczone Google captecha. Kto by się podjął takiego wykonania skryptu? Dla mnie to za skomplikowane. Jak już będziesz miał zennopostera to templatkę do niego która będzie Ci potrzebna pewnie dostaniesz bez problemu za 100zł, może nawet mniej. To jedyne sensownie cenowo rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djunion Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedz. Wybór pada za zennopostera. Tylko, mam do niego pytanie czy będzie działał na Windows hostingu. Nigdy takiego nie używłem, zawsze Linux . Czy da się instalować programy na serwerach? Czy wersja Lite wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.