Skocz do zawartości

Dziwne wyniki na zapytanie site:

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zauważyłem dość dziwne wyniki na zapytanie site: otóż pokazuje ilość zaindeksowanych podstron i tylko trzy podstrony w google z wynikami wyszukiwania. Reszta podstron znajduje się w pominiętych jak informuje google. Takie wyniki pokazuja mi sie nie tylko dla moich stron ale także dla onetu, wp, pio i innych. Czy to jakieś nowe zmiany w google, czy jakieś chwilowe błędy? Wie ktoś coś więcej na ten temat?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No faktycznie może to jest na rzeczy. Ostatnio dość częśto borykam się z innym problemem. Jak sprawdzam cache podstron dla ręcznie dodanych linków potrafi mi zablokować tą funkcję w Google na pół dnia. Oczywiście cache sprawdzam ręcznie więc troche jest to irytujące.

co do samego przycisku to u mnie go nie widać. Jak przejdę na 3cią podstronę z wynikami wyszukiwania to wyświetla się tylko info:

Aby pokazać najbardziej trafne wyniki, pominęliśmy kilka pozycji bardzo podobnych do 30 już wyświetlonych.

Jeśli chcesz, możesz powtórzyć wyszukiwanie z uwzględnieniem pominiętych wyników.

Ciekawi mnie na jakiej podstawie google ustala co ma wyświetlić w tych 30 wynikach. Czy są to najsilniejsze podstrony serwisu? Czy może jakoś inaczej to ocenia? I czy reszta podstron nie trafia do usupełniających. w sumie to po G mozna się wszystkiego spodziewać.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No faktycznie może to jest na rzeczy. Ostatnio dość częśto borykam się z innym problemem. Jak sprawdzam cache podstron dla ręcznie dodanych linków potrafi mi zablokować tą funkcję w Google na pół dnia. Oczywiście cache sprawdzam ręcznie więc troche jest to irytujące.

W ogóle wydaje mi się, że wszystko ostatnio szybko blokują. Ja na przykład wczoraj korzystałem przez jakiś czas Narzędzia propozycji słów kluczowych i zostałem przez nich zablokowany ze względu na dużą liczbę zapytań i chronienie się przed automatami. Dodam, że wcale aż tak dużo słów nie sprawdziłem i nigdy wcześniej w tym narzędziu nie miałem podobnej sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności