SEO_Rak Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czy też tak macie? Piątek wieczór, dwa piwka - trzecie w drodze. I nagle masa pomysłów na teksty. Uzupełnione blogi branżowe, zrobione parę podstron w głównej. A mi dalej pisać się chce. I pomysłów co raz więcej. Też tak macie? A przy okazji... korzysta ktoś ze skryptu gpEasy? Czy budując zaplecze na tym skrypcie dodawać sekcje, czy dodawać nowe strony? Co będzie korzystniejsze dla wiadomo czego czyli jedyneczek w TOPach. Z góry dzięki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja tak mam po CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Lepiej nie łączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałK Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177383-piwo-dwa-wieczorem-to-cos-zlego/ Dwa takie tematy w krótkim odstępie czasu może pora zmienic adres na forum.alkoholizacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Lepiej nie łączyć Ja lubię łączyć... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 https://www.forum.opt...m-to-cos-zlego/ Dwa takie tematy w krótkim odstępie czasu może pora zmienic adres na forum.alkoholizacja.pl Powiem, że nie czytałem. Ale coś w tym jest. Alkoholizm mi nie grozi. Bo browarek jak uda mi się raz w tygodniu wypić to święto lasu. Ale dziwna moc po nim do pisania. A nazwa forum ok a może alkoholizacja.optymalizacja.pl Lepiej nie łączyć Ja lubię łączyć... Eeee wolę nie Bałbym się rano przeczytać wpisy. Jeszcze zamiast sprzedawać swoje, zacząłbym pozycjonować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniek Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jeśli chodzi o treści to może coś wychodzić aczkowliek nie używałem tego patentu na własne strony, natomiast jeśli chodzi o kwestie graficzne i kod to odpada Tutaj znajdziesz pomysł na biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 znaczy za bardzo chwiejąca ręka do obróbki grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoskryba_pl Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Owszem rozjaśnia ale tylko jasne pełne:) Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 no pełne to ono za nic nie chce być. Moment i puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałK Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Daleko nie szukać artystów, którzy swoje najwieksza dzieła stworzyli pod wpływem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Piwko jest dobre, ale czy koniecznie do pracy?. Piwo lubię ale nie uważam aby w pracy pomagało, wprost przeciwnie bo wtedy nie mam ochoty nic robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 A i biegać trzeba odcedzać kartofe... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEO_Rak Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Piwko jest dobre, ale czy koniecznie do pracy?. Piwo lubię ale nie uważam aby w pracy pomagało, wprost przeciwnie bo wtedy nie mam ochoty nic robić. A ja wręcz przeciwnie. Szczególnie wczoraj weny twórczej dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xrupt Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Mi używki nie rozjaśniają umysłu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.