machu123 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Xtalk.pl to forum poświęcone konsoli xbox 360. Jest to kolejny projekt twórców webax.pl czy historyk.eu mający na celu zrzeszenie wszystkich miłośników konsoli Microsoftu. Znajdziecie u nas najświeższe informacje dotyczące zarówno następcy „poczciwego staruszka” jak i zagadnienia stricte techniczne, które pozwolą wam na lepsze poznanie obecnej platformy. Wyróżniamy się stylem jak i niecodziennym podejściem do użytkowników. W przeciwieństwie do konkurencji u nas użytkownik to skarb a nie „zło konieczne”. Jesteśmy również oficjalnymi partnerami największego w Polsce forum poświęconemu windowsowi 8 i już niebawem ujrzycie wspólną inicjatywę tego duetu. Chciałbym również zachęcić was wszystkich do udziału w konkursie, który przygotowaliśmy. Więcej tutaj: https://www.xtalk.pl/temat-pierwszy-konkurs-na-xtalk-pl_22 Odwiedź nas już dziś i poczuj atmosferę naszego forum PS. Wszelkie uwagi mile widziane. Polecany portal technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Od ilu postów sygnaturka? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu123 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Nie ma limitu na xtalk. Polecany portal technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 30 JANUARY 2020? No to jeszcze poczekamy. kurs rosyjskiego online wydaj książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Wyróżniamy się stylem Nie podoba mi się nieczytelna czcionka :/ jak i niecodziennym podejściem do użytkowników. Których jest raptem 6-ciu Wszelkie uwagi mile widziane. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/9000-nie-oceniamy-for-dyskusyjnych/ babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A będzie to porządnie linkowane? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu123 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Hmm rozumiem, ale nie od razu Rzym zbudowano. Forum dziś zostało otworzone. Data poprawiona - przepraszamy za błąd. Co do linkowania to pozostawię to bez komentarza. Jeżeli chodzi o ocenę to bardziej prosiłbym tu o uwagi na temat layoutu - nie jest to żaden gotowiec. Polecany portal technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ogólnie lubię tego typu kafelkowe designy, aczkolwiek troszkę za dużo tych kolorów jest. Bardzo brakuje jakiegoś wyróżnienia po najechaniu na link, na przykład w kategoriach. Ale ogólnie fajnie to wyszło, "bajerancko". Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borgis Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nadal z datami jest kiszka. 21 maj 2013. Ile majów jest w 2013 rok? kurs rosyjskiego online wydaj książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jak Windows 8 Podoba mi się w sumie, aczkiolwiek nie używałem nigdy takiego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu123 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Zaryzykowaliśmy, popierając się plotkami na temat interface nowego xbox'a. Polecany portal technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Dobrowolski Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Napewno do tak podanego forum trzeba się przyzwyczaić. Wydaje mi się poza tym, że ostatnio pojawia się niepokojąco dużo projektów inspirowanych Windowsem 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hagen Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 No to chyba trochę nie w tą stronę z tą inspiracją Z tego co pamiętam to dużo, dużo wcześniej strony internetowe były projektowane w taki sposób, a przede wszystkim strony typu "portfolio", więc można by polemizować na temat kto pierwszy się inspirował takowym rozwiązaniem PlusOne - Projektowanie Stron Internetowych Białystok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otro Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wszyscy chcą być teraz tacy jak windows8 czy android. Nagle wszyscy pokochali postrzępione czcionki ... wkurza mnie to. Gdzie te czasy kiedy strona była czytelna i schludna a treść była po prostu treścią. Gdzie Verdena i Tahoma ? Sorry ale musiałem :-) Pozdr Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ladna skorka. pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.