skorpionek Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam. Od wczoraj dosyć często pojawia mi się po wpisaniu czegoś w google takie okno: https://tinypic.com/r/nwy3hf/5. i nie mam pojęcia dlaczego. Wczoraj myślałem, że to przez używanie Google Index Checkera ale dzisiaj go nawet nie odpaliłem a też wyskoczyło 2 razy. Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to, że powoduje to SeoQuake ale pewności nie mam. Spotkaliście się z czymś takim wcześniej? edit// Chwilę po napisaniu tego posta po raz kolejny wyskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zadużo zapytań dajesz z jednego ip. "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionek Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zadużo zapytań dajesz z jednego ip. Wcale tak dużo ich nie zadaje. A teraz praktycznie przy co drugim zapytaniu wyskakuje. To co mam przestać googla używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 seoquake masz zainstalowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionek Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 seoquake masz zainstalowane ? Tak mam ale już od dłuższego czasu, a problemy pojawiły się wczoraj, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wejdź w ustawienia, zakładka Toolbar, Load parameters: i zaznacz opcje: by request. Google wprowadziło ostatnio większe restrykcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionek Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Tak też zrobiłem. Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy. Dzięki wielkie zoozool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Od parę dni Google wprowadziło jelcze większe restrykcje wlanie co do zapytań do wyszukiwarki. Z tego co wygląda to tylko pierwszy etap wycelowany głownie w parsery równego rodzaju, softy SEO i td. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionek Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Po ponad godzinie mogę już z pełnym przekonaniem stwierdzić, że pomogło Jakby ktoś miał kiedyś podobny problem to rozwiązanie zoozoola z 6 posta działa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.