mozgu Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Hi, G od jakichś 2 tygodni nie indexuje mi nowych stron (a linków do nich msn widzi 30-50). U was też tak jest? Dlaczemu kur.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrkiniu Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Podałbyś chociaż adres jeśli chcesz otrzymać jakąś sensowną odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaccaa Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 W ciągu ostatniego tygodnia uruchomiłem nową domenę - unia europejska ze stopiki. Gugle zaindeksowało bez problemu nawet podstrony. Strona pojawiła się już w wynikach. Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpa Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 potwierdzam brak indeksaowania nowych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Takie zachoweanie G (brak indeksacji) jest dość naturalne tuz przed i w trakcie update PR czy tez BL. Spokojnie robić swoje - zaindeksuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 mi zaindeksował stronę https://www.ptasia-grypa.cba.pl dopiero po ok. tygodniu... ale dalej nie zaindeksował podstron. Tylko strony, do których linkowałem... /edit: a właśnie update PR się już skończył ? Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpa Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Takie zachoweanie G (brak indeksacji) jest dość naturalne tuz przed i w trakcie update PR czy tez BL. Spokojnie robić swoje - zaindeksuje. ddaac do katralogow nie bede bo jak zacznie indekowac i sie okaze ze jest mnostwo linkow to poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wybacz malpa - skad sie urwales !? po pierwsze - primo - nie cutuj bez potrzeby po drugie - primo - poczytaj nieco forum, potem się wypowiadaj. Jesli bedziesz dodawal systematycznie po kilka katalogow dziennie to badz spokojny o 'wypadniecie'. Mowie 'robić swoje' oznacza robic swoje i się nie przejmować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 mi tez slabo indeksuje - kiedys z jednej strony indeksatora (tak na nia mowie i do tego mi sluzy) indeksowalo na drugi dzien jak wstawilem tam linka, teraz juz tydzien i nic... tak juz jest od ostatniego update'u - strasznie spowalnia. nie chcialo mi indeksowac jednej strony wiec zlinkowalem 2 podstrony, w efekcie przez tydzien w indeksie byly te 2 podstrony a glownej ani sladu, po nast. tygodniu zaindeksowalo glowna. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Niestety i ja to zauważyłem. Googlebot chodzi bardzo żadko, ledwo go można zauważyć a jak nawet wejdzie to i tak trudno doświadczyć tą strone w indexie. I tak jest już od dłuższego czasu. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Google indeksuje oststnio z opóżnieniem i ślamazarniej to FAKT. Ale trudno nazwać to nie-indeskowaniem - po prostu jest nieuchawe - zajęte nie tylko Śmiesznym Update PR - ale tez dużo poważniejszym uaktualnianiem algorytmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 mi stronke zaindeksowano po 2 miechach ale pisałem do nich dużo i wczasie tego PR update zaindeksowali. Na inne domenki czekam juz miesiąć - chyba znowu zaczne pisać do nich Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Obserwuje ok 15 nowych domen, od okola 2-3 tygodni sa w internecie - linki maja, na razie 10% z nich zostalo zaindeksowanych (w piatek) podejrzewam ze reszta tez z czasem dojdzie - ale tempo jest tragiczne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_valdo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja miałem to samo w lutym. Stronka wg msn 50 linków, a Google indeksowało ją przez ponad miesiąc. A teraz w ciągu kilku dni zaindeksowało mi 400 podstron Tak więc wystaarczy cierpliwie poczekać i jak to Erbit powiedział trzeba robić swoje. BizWars.com - najnowsza gra online via www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graff Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 po prostu jest nieuchawe Ciekawe. Obcinam dostęp Gbotowi gdzie się da, bo zajedzie mi serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.