TRENS Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wam też część fraz pospier****** w bok? Chyba testują nowe algo Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Z serpów na miejsce sponsorowanych? matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 W lewo. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Wam też część fraz pospier****** w bok? Chyba testują nowe algo Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ja wcale nie narzekam. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gdzieś tam cytowali ostatnio Mata Ściemniacza, że zbliża sie Pingwin 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Moja ukochana ostatnio fraza "klasyczny stek angielski" ani drgnie, więc nie ma apdejtu Najfajniejsze są pozycje 3,4,5,6 z tej samej domeny zawierające tłumaczony automatycznie bełkot z angielskiego na polski. To jest właśnie efekt debilnych filtrów które wywaliły niebełkoty i prawdziwe przepisy na dalsze pozycje! Pierwsze miejsce jest oczywiste. Jak się robi żeby na pierwszej stronie wyników były aż 4 pozycje z tej samej domeny z bełkotem? Ano tego się nie robi, to algorytm jest taki "fajny", kiedyś było to nie do pomyślenia Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dobrze, że na tym forum są sami specjaliści od seło... Pytałem i zostałem zjechany, a przeczucia miałem trafne... Szkoda wypowiadać się w tematach Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.