adek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam, wiem że nieistotne przy pozycjonowaniu jest to czy mamy domeny com, com.pl czy pl ale... Czy napewno pozycjonując typowe polskie frazy nie lepiej jest mieć jednak domene pl niż np. com?? Jeśli przygotowuje klientowi obecnie jakieś przedsięwzięcie , content polski, frazy polskie ale domena taka którą by chciał klient jest zajęta w PL czy warto zarezerwować EU ?? Czy jednak szukac innej PL ?? (Oczywiście priorytetem jest pozycjonowanie) STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 warto Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 domeny sa 2 dni ... wiec wsumie czas pokarze... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Pokarze filtrem? !!! Sklepy internetowe Solarsystem.pl Notebooki Księgarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Eu pL czy com nie ma znaczenia liczy się wiek i BL https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 sir nimek - no ni wiem czy tylko Blog osobisty Rozwój osobisty Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.