potas119 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Posiadam bloga na bloggerze, tydzień ma, ale już jest tam 100 wpisów. Posiadam nieużywaną domene, ktora dostalem za darmo przy kupnie hostingu. Skoro mam nieuzywana domene, to chcialbym podpiac tego bloggera pod nia. Ale, jest pewien dylemat. Google automatycznie pozycjonuje blogi na bloggerze, wiec jak moglbym zrobic to, by stronka byla na nowej domenie ale byla pozycjonowana przez google jak bloggera? Przekierowanie 303? O to tu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Google automatycznie pozycjonuje blogi na bloggerze, Chciałbym żeby tak było. Zakładam bloga o oponach i czekam, aż Google samo go wypozycjonuje na pierwsze miejsce Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potas119 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A tak nie jest? Ostatnio widziałem bloga położonego na bloggerze, 200 wpisów, 100% z nich jest skopiowane z innych blogów, a mimo tego blog jest mega popularny. Wpisy na pierwszych stronach przy dość dużej konkurencji.. Jest ktos w stanie odpowiedziec mi na moje pytanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 https://support.google.com/blogger/bin/static.py?hl=pl&page=ts.cs&ts=1233381 To że ma kopiowaną treść to nic nie znaczy, bo Google nie interesuje to, że masz piękną treść, może ma lepsze linki, może lepsza konstrukcja, różne mogą być przyczyny. Ogólnie Blogger może ma plusa, ale delikatnego, bo to ich, ale lepiej wyjdziesz przenosząc blog na swoją domenę. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potas119 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Majac darmowa domene od "biznes-host" jestem w stanie podpiac ja pod bloggera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Google automatycznie pozycjonuje blogi na bloggerze Takiej głupoty to już dawno nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Google automatycznie pozycjonuje blogi na bloggerze Takiej głupoty to już dawno nie słyszałem. Popieram gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potas119 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To widocznie mało słyszeliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To widocznie mało słyszeliście Tak mistrzu, tak może być. Od dziś wszystko stawiam na bloggerze, google samo mi automatycznie wypozycjonuje. Ale piszesz głupoty, aż nie wiem czy się śmiać czy płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To widocznie mało słyszeliście Muszę przyjść do ciebie na lekcje. gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To widocznie mało słyszeliście Może i mało, lecz takie coś pierwszy raz w życiu Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Faktycznie, to że jeden blog jest mega popularny mimo kopiowanej treści, to zapewne tylko i wyłącznie zasługa tego, że Google samo go wypozycjonowało i automatycznie tą zasadę trzeba przenieść na tysiące innych bloggerowych blogów. Czy Ty nie widzisz absurdu w tym, co piszesz? Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To widocznie mało słyszeliście Skoro mało słyszeliśmy, to po co prosisz Nas o radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Czepiacie się kilkunastopostowca. Gość dobrze kombinuje, choć ma problem z terminologią i najwidoczniej brak mu podstawowej wiedzy o pozycjonowaniu (nic się samo nie pozycjonuje, nawet blog na Bloggerze). https://support.google.com/blogger/bin/static.py?hl=pl&page=ts.cs&ts=1233381 Może to Ci pomoże. Znalezione w Google na frazę "blogger.com własna domena". Pozdrawiam babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jeżeli założymy że tego rodzaju platformy blogowe, linkują w jakiś sposób blogi na swoich subdomenach, chociażby w celu ich zaindeksowania, i dołożymy do tego 100 stron dobrego contentu, to możemy przyjąć że jakieś tam długi ogon się pojawi. Ale w tym przypadku to Blogger, niejako pozycjonuje swoje subdomeny, a nie Google. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.