Były... viper134 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Chciałem się z wami podzielić info od mojego brata, który nałogowo gra w LoL, ale nie może bo użytkownicy nowego Liveboxa nie mają dostępu do tej jak i innych gier oraz np. Gimp.org , SpeedyShare, niektórych serwerów downloadu chomikuj.pl, a na początku nawet Flickr nie działał - Chrome zgłasza "Przekroczono czas Połączenia" - na forum ww gry jest już 4000 postów, a infolinia TP zgłasza "Problem jest znany, a niedziałanie kilku stron to nie powód do reklamacji" Usterka ma być naprawiona do godziny 15... zobaczymy, ale na razie komuś pomyliły się przepisy Francuskie z Polskimi - dla przypomnienia tam wystarczy przesłanka do blokady serwera/serwerów/grupy IP Strony działają na Serwerach VPS Windows, Telefonie z Play i T-M oraz Blueconnecie oraz przez proxy i inne cuda. Wg domyśleń userów zostały zablokowane konkretne zakresy IP z krajów (nie wszystkie serwery Chomikuj są w jednym miejscu dlatego jedne działają, a drugie nie) https://www.orange.pl/kid,4002278347,id,2423101136,title,Blokowanie-stron-serwerow-przez-neostrade,forumthread.html Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalafaR Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No trochę namieszali, i nie dotyczy to tylko Liveboxa ale generalnie użytkowników neostrady. Ja od wczoraj nie mam dostępu do żadnej strony na serwerze w USA, oczywiście przez proxy da się, ale nie po to płacę, żeby tak cudować. I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przerabiałem to kilka dni temu. Mamy TEPSE w biurze i zablokowali nam jakieś IP na seohostingu na SEONIC.PL i nie działały nam zapleczówki a innym działały.. Telefon + Mail do ORANGE no i odpowiedź, że do 15 naprawią bo trwają prace techniczne.. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 nie mam dostępu do żadnej strony na serwerze w USA CloudFlare działa bez przeszkód [na szczęście] Działające IP w ProxyMarkecie powinni dziś sprzedawać na godziny Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 obstawiam że to wina domyślnych serwerów DNS, Były... viper134 zmień na 8.8.8.8 i 8.8.4.4 ( sam korzystam z tspy ale nic dziwnego nie zauważyłem - tyle ze swój sprzęt i dnsy właśnie googla albo cyfronetu) "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 narazie siedzę as na serwerze windowsowym bo nie na swoim kompie i wygodniej, ale jak będę w domu i dalej będzie awaria to spróbuję Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Mi na Neostradzie PIO nie działa i parę innych stron. Dobrze, że przez proxy załatwia sprawę Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 PiO plus kilka innych www w neo nie działa od wczoraj rana, oby naprawili to szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 PiO plus kilka innych www w neo nie działa od wczoraj rana, oby naprawili to szybko Potwierdzam, mam podobnie multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 U mnie już wszystko działa. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcewypoczac Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Prawie jak w Korei Północej.... Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.