Skocz do zawartości

Zarządzanie zespołem oraz projektami

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem sobie szukać darmowego oprogramowania do zarządzania zespołem oraz projektami.

Stwierdziłem, że nie potrzeba mi jakiegoś ogromnego CMS'a, potrzebuję lekkiego i przejrzystego oprogramowania z kilkoma opcjami.

Trafiłem na Taskfreaka!:

5ot5mc.jpg

Ciekaw jestem czy ktoś z was jeszcze z tego korzysta, trochę przypomina asane ale jej brakowało paska progresu co jest dla mnie niezmiernie ważne:)

A może macie coś lepszego z podobnymi funkcjami, ponieważ to oprogramowanie chyba przestało być aktualizowane w 2008-09 roku (z tego co widziałem na forum programu):)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Osobiście korzystam czasem z Microsoft Project, ale na potrzeby zarządzania projektami SEO w zupełności wystarczy Excel z odpowiednio ustawionymi formułami i makrami VBA.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Nie wyobrażam sobie Excela jako oprogramowania do takich rzeczy. A już miałem sobie wpisywać umiejętność obsługi Excela do CV:)

Korzystałeś? :) Wypróbuj za darmo a jak już wypróbuje, czy ciągle w wersji darmowej? :)

Edit:

minicrm.pl nie ma tego czego potrzebuję z tego co widzę.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Feng Office - bezpłatny do pobrania tutaj

Możliwość zarządzania projektami, zadaniami, klientami, łączenie zadań + powiązania, przechowywanie dokumentów, poczta, itd. Mnóstwo opcji i bardzo elastyczne narzędzie. Polecam się pobawić by potem dopiero dopasować sobie soft na własne potrzeby.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce"Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany

Faktycznie, fajny ten soft Feng Office. Coś takiego szukałem. Bardzo wiele opcji konfiguracji "pod uzytkownika", personalizacja wygladu, e-mail, zadania, wgrywanie dokumentów itd.. Słabo jeszcze przetłumaczony na PL. Ciekawi mnie, jak bardzo stabilny i bezawaryjny w tej wersji jest?

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Ja korzystam z wersji 2.2.3.1, z tego co sprawdziłem tutaj język PL jest bardzo dobrze zrobiony, ja korzystam z ENG. Stanleyek - określone to jest w %, trzeba wejść na zadania i w liście zadań masz procentowy postęp zadania.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce"Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany

To jest 30 dniowy trial? Bo widzę, że Feng Office to oprogramowanie w modelu saas https://www.fengoffice.com/web/pricing.php

Nietuzinkowe imprezy firmowe i integracyjne dla firm Gdańsk i Trójmiasto. Best injector machine needle head for food and meat. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. 

Czy ktoś znalazł rozwiązanie problemu z missing lang.js?

Też bym chetnie poznał, jak rozwiazać ten problem.

@ cinmar - a jak Ty sobie z tym poradziłeś.

To jest 30 dniowy trial? Bo widzę, że Feng Office to oprogramowanie w modelu saas https://www.fengoffic...web/pricing.php

Jak widać jest w modelu SaaS, dla "leniwych" (opieka techniczna, aktualizacje, kopie bezpieczeństwa, serwer w cenie itp.)

A jak chcesz na własny serwer, to OpenSource (sam aktualizujesz itp, w sumie o wszystko dbasz sam).

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

• 3 miesiące temu...

Typowo do zarządzania zadaniami i zespołem to się sprawdza https://www.easyproject.pl. Ma wszelkie funkcje z tym powiązane. Ja przez 3 miesiące korzystałem z konta darmowego, żeby zobaczyć czy się sprawdzi a teraz jestem już na płatnym ale nie s duże pieniądze a aplikacja przydatna jest. Jeśli chodzi o budżetowanie, portfel klientów to chyba kątomierz jest najlepszy ( tak słyszałem).

Mam nadzieję, że pomogłem

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności