kosira81 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Mam problem z moją stronką. Jak zainstalowałem wtyczkę WordPress SEO to strona mi znika. Pozostaje szary ekran. Co może być przyczyną. Jak tylko ją wyłączę wszystko wraca do normy. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Moje gg2720191 Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Na serwerze na którym masz stronkę, sprawdź co się dzieje w error.log tam powinno być wyjaśnienie twojego problemu BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumpek Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Kolega chyba liczy na pomoc na GG, nie chcąc zostawić nic po sobie na forum. Nieładnie Sprawdź czy jest komaptybilna z Twoją wersją WP, ew. zainstaluj All-inOne SEO, podobne funkcje. www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Wiem, że posiadając hosting na home.pl czasem się pojawiały problemy z wordpressem w związku z tym ich wewnętrznym systemem statystycznym, który ostatecznie trzeba wyłaczyć. Ale cholera wie gdzie ten hosting ma kolega/żanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lament Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Czsami występuje niekompatybilność wtyczek z wersją WP, bądź z innymi wtyczkami. Spróbuj zainstalować testowo WP (najlepiej najnowszy) w innej lokalizacji i tylko wtyczkę Wordpress SEO. Jeżeli problem będzie nadal występował napisz do supportu hostingu, aby zweryfikowali problem. http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosira81 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Przepraszam, jestem dopiero nowym uzytkownikiem, mega początkującym, próbującym pomóc koledze w wypozycjonowaniu stronki. Dziekuję za porady może to jakoś ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FranekKimono Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Często jest tak gdy Wp jest starsze niż wtyczka. Spróbuj zaktualizować WP albo wgraj inną wtyczkę jak All in One Seo Pack lub Seo by Yoast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.