adrian1988 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 znacie jakiś pp który płaci za samo wyświetlanie reklam na zwykłej stronie? nie za klik, nie za akcje, nie za sprzedaż tylko za wyświetlanie oraz czy zna ktoś jakiś swl dla strony ero który płaci za umieszczanie linków na stronie? szukam szukam i nic nie mogę znaleźć Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumpek Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Też szukałem takiego programu partnerskiego - nie ma żadnego wartego uwagi. Szukaj pod hasłem CPM wśród zagranicznych... daj znać jak coś znajdziesz, mi się odechciało, zdecydowanie wolę Adsense. www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1988 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 właśnie szukałem też zagranicznych ale nic nie znalazłem ciekawego nie wiem czy nie ma nic godnego uwagi czy za słabo szukam.. Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.