chudkiewicz Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam, mam propozycje dla Was nie do odrzucenia, idąc za pomysłem ptasiej grypy czy kretyna, proponuje - pozycjonowac słowo "idioci" dla adresu www.mediamarkt .pl akcja w ramach reklamy u zachodnich sąsiadów są jacyś chętni? nie chce się rzucać sam z motyką na Słońce. pozdrawiam przemek ________________________________ fotoblog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A czemu chcesz "karac" za to polski oddzial media markt? Przeciez reklama pojawila sie w niemczech, przedstawiciel polskiego oddzialu wyrazil swoja dezaprobatę wobec reklamy w niemieckich mediach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudkiewicz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A czemu chcesz "karac" za to polski oddzial media markt? Przeciez reklama pojawila sie w niemczech, przedstawiciel polskiego oddzialu wyrazil swoja dezaprobatę wobec reklamy w niemieckich mediach. Bo właściciel jest jeden. A poza tym reklama była chwytem poniżej pasa. Nie nazywałbym tego karą, tylko nauczką bardziej. ________________________________ fotoblog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlserwis Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie lubię tej firmy. Jednak wydaje mi się, że (podobnie jak z "kretynem") szkoda mojej energii na podobne akcje. Bo i czy nie lepiej zwyczajnie bojkotować tę firmę? Myslę, że tak. A że idioci i tak tam pójdą na zakupy? Cóż... wiele rzeczy mnie smuci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudkiewicz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Najgorsze jest to, że wiele Polaków ma to gdzieś. Niestety schodzimy z tematu. Nie chce - rozważać tu na temat samego sklepu i reklamy, a jedynie zapytać Was czy "dajemy nauczkę" media marktowi? ________________________________ fotoblog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-banki.info Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 a moze lepoej mediamarkt.de na fraze idioci po niemiecku?? w google.de Sprawdzone Suplementy Diety i Leki Nootropowe - https://www.zdrowysklep.net www.SEOLider.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Lepiej wypozycjonować to forum gdzie ostrzegaja przed kupnem w tej sieci na fraze "media markt" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ludzie dajcie sobie z tym spokój. Raz na kilka lat można, ale nie codziennie. Zachowujecie się jak małe dziecko, które dostało nową zabawkę i ciągle nie może się nią nacieszyć. Po co ciągle tracić czas na takie rzeczy i robić z Google'a wysypisko śmieci?! Wszystko jest dobre, ale ma swój umiar. Poza tym nie posprzątano jeszcze po ostatniej takiej akcji, a Wy już chcecie robić następną. Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Najgorsze jest to, że wiele Polaków ma to gdzieś. Zgadza sie, ja to np. mam w dup** stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Popieram MMP mam to również w dupi** a Media Markt lubie bo zawsze tam kupuje. Ktoś przeczyta temat "Ptasia grypa" i już myśli że tysiące takich akcji będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja wolałbym jakąś bardziej wymowną akcję. Spodobał mi się pomysł wypozycjonowania Pajacyka pod słowo "Dzieci" - słowo dość popularne i związane z tematyką Pajacyka. Sam pracuję u konkurencji nieziemska obsługa Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Pajacyk pod hasło dzieci - dobra akcja. Popieram w 100% Daj to w seo pl. Slowo jest powiązane tylko title pajacyka trzeba koniecznie zmienić Co to znaczy "Polska strona głodu" ochyda brzmi jak teksańsa masakra piła mechaniczną. Proponuje zmienić na "Wejdź i nakarm głodne dziecko" wtedy jest zachęta do działania a hasło dzieci wpisują często troskliwi rodzice wiec jak zobaczą taki title to na 100% wejdą i wesprą pajacyka Z chęcia zadzwonie do pajacyka i do tej firmy co ich obsługuje żeby to załatwić. Świetny pomysł - ale się na tą akcję napaliłem. Już założyłem nowy topik w seo pl i proszę troskliwych rodziców o poparcie akcji https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Daj to w seo pl. ale to już tam jest to nie mój pomysł. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.