krzys2 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam, poszukuję programisty, który może mi naprawic skrypt do sprawdzania pozycji. Co do naprawy? Skrypt pokazuje błędne wyniki dla stron pozycjonowanych dla google.co.uk. Chodzi najprawdopodobniej o geolokalizację proxy. Skrypt zlicza pozycję i np. dla jakiejś frazy pokazuje pozycję 3, a w rzeczywistości jest na 11 miejscu (to taki przykład). Jeśli ktoś zna kogoś takiego, to proszę o kontakt. Osoba, która go wcześniej robiła, nie odpowiada na e-maile, na gg, ani nie odbiera telefonu. Kontakt do mnie: gg: 41 43 945, e-mail: theindependent@wp.pl RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Znam takiego programistę który z pewnością sobie z tym poradzi Mion z tego forum. Ile będzie kosztować, nie wiem, zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja proponuję za pieniądze, które miałbyś wydać na programistę, kupić nowy monitoring, szczególnie polecam TEN. Masz pełen support, aktualizacje na bieżąco i świetne narzędzie, które naprawdę się sprawdza Cena tylko 200zł/netto. Myślę że żaden dobry programista nie przyłoży nawet palca do klawiatury za mniej niż stówę, więc ja osobiście np wolałbym tę drugą stówę w najgorszym przypadku dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Chodzi najprawdopodobniej o geolokalizację proxy. Programista Ci potrzebny aby wkleić inne proxy ? Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Tak, tylko że nowe proxy nic nie zmienia. W tym skrypcie sa autorskie rozwiazania, których w innych skryptach nie ma. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Skrypt zlicza pozycję i np. dla jakiejś frazy pokazuje pozycję 3, a w rzeczywistości jest na 11 miejscu (to taki przykład). Pytanie brzmi co jest "rzeczywistością" w tym wypadku :] HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 W tym skrypcie sa autorskie rozwiazania, których w innych skryptach nie ma Najlepiej jakby autor skryptu to naprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.