rwtrb Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Cześć Szukam odpowiedzi na dwa pytania, mam nadzieję, że znajdzie ktoś chwilę na odpowiedź. 1. Jak usunąć subdomeny z adresu domeny głównej mam np. uwielbiam.mojadomena.pl ale mogę wejść na tą stronę korzystając z adresu mojadomena.pl/uwielbiam co z tym zrobic? 2. Od jakiegoś czasu krążę po różnych stronach i zauważyłem, że wiele portali ma dosłownie tony linków w swoich stopkach do swoich podstron, czy ma to sens przy long tail? uwaga liczne multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ad. 1 - dorobić przekierowania, że jak ktoś wchodzi przez /katalog/ to go przekierowuje na katalog.domena.pl Ad. 2 - zobacz jakie mają tam anchory i jaki ma to związek z long tail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwtrb Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ok dzięki wielkie za odpowiedź! ale to nie lepiej zrobić przekierowania na domenę głownę? mojadomena.pl zamiast ulubione.mojadomena.pl ? nie poleci wtedy "siła" linku z mojadomena.pl na ulubione.mojadomena.pl ? uwaga liczne multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Musisz ustalić czy chcesz mieć serwis oparty na katalogach czy subdomenach. Jeśli tematyka jest spójka to katalogi są, jeśli nie to daj subdomeny. Ostatecznie ustaw przekierowanie w odpowiednią stronę. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwtrb Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ok dzięki uwaga liczne multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.