Jon4 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam, mam pytanie. Czy jak zablokuje indeksowanie w webmaster tools, to czy strona zniknie z serpa, a gdy po jakims czasie wlacze mozliwosc indeksacji, czy wroci? np. tak jak teraz jest w top3 na pewna fraze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Spadnie i wróci do indeksu ale nie koniecznie na pozycje Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdw Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Myślę, że można założyć, że pozycje się zmienią. Jeśli w tym czasie konkurencja działa, a ty nie linkujesz strony, pewnie Twoja pozycja będzie zajęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seofit Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie widzę powodów dla których miały by się zmienić, ewentualnie powód może być taki, że zanim Google zliczy parametry(linki etc) zmieni się algorytm fitness Mikołów trener personalny Katowice arne jacobsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jon4 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 hmmm za miesiąc zobacze jak to będzie wyglądać, mam nadzieje że powróci przynajmniej do top5 Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdw Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie widzę powodów dla których miały by się zmienić Ja też nie, jeśli wyłączyć: bany zamknięcie stron linkujących przez admina wyindeksowanie strony z linkiem nowe linki konkurencji więcej nowych linków konkurencji Jeśli zawieszam stronę i moje linki się nie zmieniają (ani ilość, ani jakość), nie mogę założyć, że konkurencja gibie się na krzesełku i nic nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.