Nikonem Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Miejsce spotkania: Wrocław... pod pręgierzem w rynku... Cóż, wrocławianie wiedzą, że pod pręgierzem się nie umawia bo przynosi to pecha We Wrocławiu jest raczej nadmiar knajp więc z miejscówką ze stolikiem nie powinno być problemu. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 że pod pręgierzem się nie umawia bo przynosi to pecha Cholera, to mi wiele wyjaśnia... nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Duze spotkania z wyprzedzeniem rzadko wychodza, ja juz jestem we Wroclawiu takze pisze sie na kolejne. Mysle ze lepiej umowic sie tak na 100% we dwie osoby, a każda ponad traktować jako wielki sukces spotkania - czyli kto chce i komu pasuje to przychodzi, a jak nie to nastepnym razem. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semmaster Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Miejsce spotkania: Wrocław... pod pręgierzem w rynku... Cóż, wrocławianie wiedzą, że pod pręgierzem się nie umawia bo przynosi to pecha We Wrocławiu jest raczej nadmiar knajp więc z miejscówką ze stolikiem nie powinno być problemu. Spotkanie było umówione pod pręgieżem tylko z jednego powodu, by się nikt nie zgubił Sam jestem z Wrocławia i nie mam skojarzeń aby pręgież w obecnych czasach był dla kogoś pechowy. Knajp jest mnóstwo - mamy całe miasto Marketing Internetowy dla małych i średnich firm. https://visomedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semmaster Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Duze spotkania z wyprzedzeniem rzadko wychodza, ja juz jestem we Wroclawiu takze pisze sie na kolejne. Mysle ze lepiej umowic sie tak na 100% we dwie osoby, a każda ponad traktować jako wielki sukces spotkania - czyli kto chce i komu pasuje to przychodzi, a jak nie to nastepnym razem. Spotkanie ! Skrypty.pro i Semmaster - spotykają się w sobotę 19.01.2013 o godzinie 18 w rynku koło Starbucks'a. Jeśli ktoś chce się dołączyć to zapraszamy. Nie spodziewamy się nadmiaru osób , więc miejsca starczy P.S Maruderom i nie zdecydowanym dziękujemy z góry za nie przybycie J Marketing Internetowy dla małych i średnich firm. https://visomedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.B Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 We Wrocku nadal mało osób chętnych na jakiekolwiek spotkanie? Wiosna niedługo, może ludzie nabiorą chęci do ruszenia tyłka sprzed komputera. Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Może w przyszłym roku będę miał więcej czasu i chęci. Każdy spamuje i się nie integruje Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jestem chętny:) Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Kompleksowy audyt UX stron internetowych | Optymalizacja ścieżek zakupowych | Poprawa użyteczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlajna Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Można by coś zorganizować we wro, ilu jest chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.B Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja się jeszcze mogę wybrać, ale na pewno nie przed świętami Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Może ktoś chciałby się spotkać we Wrocławiu i nauczyć mnie wyceniać frazy? Wydaje mi się, że mam z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Kiedy parapetówka https://plus.google....099211846789009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolcia Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Spotkaniu mówię: jak najbardziej! Jestem świeża w kwestiach pozycjonowania, więc chętnie skorzystam z wszelkich wskazówek/porad;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 @nowy-100 spóźniłeś się, już robiliśmy tam parapetówkę https://wroclaw.gtug....0-trends-in-seo Jeśli programujesz zainteresuj się GDG, z tego co wiem szykuje się powoli jakieś spotkanie, bo ostatnio miałem telefon w tej sprawie zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Spotkaniu mówię: jak najbardziej! Jestem świeża... I nie ma chętnych na naukę? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.