pietrek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zrobiłem prosty skrypt to sprawdzania pozycji moich strony poprzez parsowanie wyników google, wiem, że przy zbyt intensywnym parsowaniu, dostaje się na chwilę bana, Ktoś może podpowiedzieć jaki to jest limit godzinny/minutowy etc. Jak to ustawić, żeby było optymalnie, tak aby sprawdzić jak najwięcej fraz, ale żeby nie dostawać bana co chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Skorzystaj z proxy by sprawdzić jak najwięcej fraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Rotacja IP, nic lepszego nie wymyślisz. Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 mozecie podsunac jakies dobre zrodlo adresow proxy ? najlepiej UK ? ps. ale nie orientujecie sie jakie to sa limity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja korzystam z proxy z proxymarket, losowe User Agent oraz dodatkowo losowe odstępy czasowe w zapytaniach do google. Banów nie łapę. Przy 1 ip shared hostingu monitorowałem około 100 fraz. Również bez bana. Znaczenie również ma ile wyników monitorujesz na dane zapytanie sprawdzasz. Ja parsuje strony ze standardowym &num=10 i wykonuje 10 zapytań do google aby sprawdzić top100. Niektórzy parsują jedną stronę z parametrem &num=100, jednak wyniki mogą się różnić. Pozdrawiam Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senseye Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ja tam mysle ze nie ma sie co bawic w skrypty, jest masa serwisow zajmojaca sie tym przykladowo webpozycja. jest darmowe konto ale ja stwierdzilem ze pare groszy mozna zainwestowac, no i nie ma problemu z banami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.