elliot Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Hej, Dziwna sprawa, piwik w logach zamiast ip odwiedzających pokazuje ip serwa gdzie hostowana jest mooja strona. Na pozostałych stronach leżących na tym hoście jest ok. Ktoś ma pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Nikt nie wie co tu się gryzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 masz najnowszą wersję ? Na dniach wypuścili coś łatającego dziury - może coś w ten deseń ? Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 aktualna 1.10.1, korzystam z ukrywania urli dla serwera piwika (klik) na wszystkich stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jeśli używasz piwik-proxy serwerowe to edytuj ten plik i zmień zawartość zmiennej token_auth. O ile dobrze pamiętam to ta zmienna tak się nazywała, a jeśli nie to poszukaj ciągu znaków w pliku (32 bodajże) i zamień na ten ciąg, który znajdziesz w zakładce API po zalogowaniu się do statystyk, https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliot Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 mam kilka stron podpiętych już wcześniej i jest ok, tera podpiąłem kolejne i wyskoczył bug z tym ip (tylko na tych nowych). #edyta ohh prosty bład w "Zarządzanie uprawnieniami dostępu", nie dodałem ptaszka przy nowych stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.