skibbbi Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Wiem, że temat teoretycznie wiele razy wałkowany ale .... Nie znalazłem odpowiedzi na następujące pytanie: W jaki sposób czy jakim narzędziem przeanalizować dane o zaindeksowanych backlikach i zaindeksowanych stronach z backlinkami? Np. wykupuję linki w statycznym SWL (nie komentujmy czy słusznie czy nie). Mogę pobrać sobie listę stron na których link został zamieszczony i co dalej? 1. Sprawdzam zaindeksowanie pobranych stron. Jeśli strona nie jest zaindeksowana to i link na pewno nie jest zaindeksowany. Jeśli strona jest zaindeksowana to są jakieś szanse na to, że i link został zaindeksowany. 2. Narzędziem takim jak Market Samurai sprawdzam backlinki do mojej strony i pobieram listę. 3. I tu mam problem. Jak można z listy wszystkich linków wydzielić te, na których link nie został zaindeksowany? Chodzi o to by te niezaindeksowane strony usunąć z SWL'a i nie płacić za linka na nich. Będę wdzięczny za info. Czy Scrapebox lub Ultra Seo Master potrafią takie rzeczy? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomico Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 z tego co wiem do używania market samurai potrzebne jest Google konto no bo się wszystko opiera na statystykach Google wiec jak wyświetla linki to do stron z indeksowanych w Google :-) no chyba ze się mylę ale tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibbbi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 W Samuraju jest potrzebne konto Adwords do narzędzia do pobierania słów kluczowych. Nigdzie indziej konto google nie jest potrzebne. Mi chodzi o wyfiltrowanie z listy stron z SWL tych na których są niezideksowane linki przez google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomashg Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Poczytaj: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/152809-google-index-checker-darmowy/page__st__0 Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibbbi Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dziękuję bardzo za tego linka. Program sprawdzę ale co do poglądów tam zawartych to muszę to przeanalizować bo dyskusja była ognista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomashg Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Patrząc na głównego zadymiarza nikogo to dziwić nie powinno. Musisz zrobić tak jak przeważnie czyli wyciągnąć co najlepsze a chłam przeczytać i odrzucić Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.