Buncol Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy u wszystkich, ale w ogóle nie można dodać nowego projektu. Wygląda to tak jakby wysypał się cały formularz dodawania. Sprawdzałem pod firefoxem, safari i google chrome. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Logowanie do omnipanelu już działa - teraz pracujemy nad tym projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Aktualnie tworzenie/edycja projektów powinna już działać. Gdyby u kogoś nie działało jeszcze - proszę o zgłoszenie na omnipanel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Czy można liczyć na aktualizacje bazy danych bo jak u większości już jest wiekowa HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miooodek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Proszę o pomoc przy instalacji OF, problem pojawia się po prawidłowym zainstalowaniu, podczas logowania \"404 not found /dashboard\" Na bugtrackerze problem zgłoszony 30.07.2013, dalej został bez odpowiedzi, a ja bez narzędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja nie mam odpowiedzi względem "Wrong key2 file" od 24.07 i też nie mogę używać OF. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @JereManU a w Omni Panelu masz przypisaną licencję pod adres, w którym chcesz zainstalować Flasha ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Buncol, tak, instalacja działa, ale nie mogę się do niej zalogować. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miooodek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja mam ten sam problem ale przy innym błędzie, instalacja poszła, ale zalogować się do panelu nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 weź ja przeinstaluj jeszcze raz, czsami ona tak ma że trzeba wpisać install i nawet ze 2 lub 3 razy przeinstalować by zatrybił, tez tak miałem. HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miooodek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja też próbowałem przeinstalować dziś chyba z 10 razy i nic nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @pzcjnr, Jakaś informacja o postępach nad nową wersją? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike1984 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W formie bonusu dla cierpliwych klientów, którzy liczą na rozwój oprogramowania, przy nowej wersji przydałaby się aktualizacja bazy katalogów i blogów - ofc działających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Inna firma ma teraz Omniflasha, obsługuje omnipanel, a tu nowe szkolenie K* 15min temu activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Optymist, ale co to ma do rzeczy, że K robi szkolenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.