jezyk403 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Coś już wiadomo kiedy bedą wdrążone modyfikacje ? HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Coś już wiadomo kiedy bedą wdrążone modyfikacje ? Jak to mawia zawsze Blizzard: "soon" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Niedługo kończy mi się abonament na OF i chciałem doładować konto poprzez : Przelew online Cashbill (natychmiastowy), jednak coś nie działa i nie mogę doładować konta, cały czas wyskakuje komunikat : Błędny agregator płatności!...proszę o szubką reakcję !!! https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Hej, Wgrane nowe płatności. Sprawdź teraz proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Kiedy będzie działał OmniTXT? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_ck Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam Czy ktoś mógłby mnie oświecić jak własciwie działa mod mail-t ? Autor nie przedstawił zbyt wyczerpującego opisu, rzekłbym nawet nie widzę go wcale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom55 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Czego konkretnie nie rozumiesz..? Działa jak każdy inny mod do rejestracji.. Odpalasz rejestrację i po chwili masz w bazie login i hasło do konta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_ck Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ok, problem w tym , że stworzył 1 maila i poleciał z harmonogramu . Mimo, iż ustawiłem cel na 30 sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom55 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Skoro masz jeden adres w bazie to założył tylko jedno konto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_ck Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To też jest sposób na nabijanie liczby postów, ale ten temat i tak jest wystarczająco zaśmiecony . A czy ktoś mógłby mi powiedziec co zrobić, aby stworzył jednak więcej maili w ramach tego samego adresu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OskarW Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tworzysz nową bazę, dodajesz relacje z modem do rejestracji meila, zaznaczacz: Turn off unique index on url. , dodajesz do bazy 100xadresów https://t.pl i odpalasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Czy ktoś zauważył znaczne zwiększenie szybkości skryptu na serwerze VPS lub na dedyku? Jeśli tak, to jakiej firmy to jest serwer? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Oddam licencje na omniflash pro+ w dobre ręce: klik! grafik freelancer / sklep z bielizną damską / agencja interaktywna wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max_ck Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mam apel do nowych właścicieli o stworzenie(jeśli nie od razu instrukcji) to przynajmniej skopiowanie choćby z tego wątku najważniejszych informacji o obsłudze. Babranie się w 108 stronach tutejszej pogawędki, w której pełno wycieczek osobistych lub oglądanie ponad 2 godzinnego filmu, nawet gdy jest podzielony na części to zwykła strata czasu , a wielu użytkowników OF już chyba wystarczająco go straciło. Samo narzędzie ma potencjał, ale będzie znacznie mniej narzekań na program, jeśli będzie jasno i czytelnie wytłumaczone jak się tym posługiwać. I powinien byc do tego dostęp z poziomu OF . na oddzielnej stronie , nie jako wątek tutaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 co do tego wątku, przeczytałem ostatnio zaległe 50 stron, prawie brak konkretnych informacji- szczerze nie polecam tego robić nikomu jedynie film wchodzi w grę- poświęcić 2,5 godziny, ale mieć wszystko z grubsza opanowane Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.