Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@pzcjnr - zastanowcie sie tez nad modelem abonamentu, bo to co sie dzieje obecnie w OF skutecznie mnie od niego odstraszylo.

Laczny abonament za dzialajacy program (tzw update, a naprawde korekty bledow) przekracza jego wartosc. Koyotek cos tam pisal ze te aktualizacje raz na rok sa wystarczajace do utrzymania programu, ale jak jest wiadomo. Jak nie zaplacisz 10 usd raz na jakis czas albo nie placisz stalego abonamnetu to nie ma opcji zeby ten program dzialal plynnie (chyba ze trafisz na wersje bez bugow akurat). Do tego abonament za mody i wszystko inne oraz platna pomoc techniczna. Dla mnie koszty "dzialania" tego programu sa skutecznie odstraszajace ;)

search_auditor_500x80_bf.png

@Rambo

W skrócie tak. Wynika to głównie z budowy systemu licencyjnego, a nie tego, że nie chcemy dać komuś update bugów za free. I tak będziemy musieli to zrobić.

@Paweł

Też dostrzegam ten problem. Wszystkie aktualne abonamenty i wersje omniflasha muszą ulec korekcie. Dobre wyważenie tego wszystkiego to dla nas wyzwanie na przyszły tydzień.

Widzę, że ktoś tu "oficjalnie" odpowiada, więc może również na omnipanel zacznie odpowiadać, bo w tej chwili OF dla mnie jest jak kawał nie powiem czego - nie mogę dodawać nowych akcji. Chyba, że nikt nie odpowiada na tzw. prywatne pytania, bo na poprzednie nikt też nie był łaskaw odpowiedzieć. A przecież abonament to również supoort. Choć w tym przypadku powoli przeradza się to w tragifarsę.

Ciesze się, że działalność została przeniesiona do Polski. Jestem przekonany, że nowy właściciel jest świadom kwestii działania na szkodę mojej firmy i usunie wpis który pojawia się podczas instalacji skryptu OmniFlash najszybciej jak to możliwe.

OF aktualnie nie obsługuje publikacji do seoków. Możesz napisać/zlecić napisanie moda/poczekać na jego wdrożenie, lub wybrać inny soft który ma to już wbudowane.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności