Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ad2) Ad3)

Ok, dzięki.

Ad1)
Czytając Twoją odpowiedź, mam wrażenie, że mnie nie zrozumiałeś. Skoro macie namiar na usera, który posiada dwa razy więcej modów do softu niż autorzy, sugeruję, że może warto część odkupić, aby przyśpieszyć rozwój softu.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Tak się zastanawiałem kiedy pojawią się problemy z ustawieniem że OmniFLASH trzyma sesje po 24h

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Problemu nie ma....wystarczy się wylogować i zalogować, aby zobaczyć czy jest nowa aktualizacja ;) Śledząc do tego forum, wiadomo kiedy coś się dzieje :nauka:

multikonto

...

Mogę zagwarantować natomiast że do 1 marca będzie pełna dokumentacja jak używać OmniFLASH-a w języku polskim

....

Pozdrawiam

Piotr Kiper

jakiś czas temu pisałeś... więc ja się pytam gdzie moja kopia dokumentacji którą od 1 marca wszyscy mają ?

już olejmy połowę bo większość można samemu rozkminić, jednak co dalej, jak ogarnąć np dodawanie do wordpresów ? gdzie w tym wątku temat przewija się setki razy jednak nie ogarniam jak to ma działać (zakładam że instrukcja może obejmie akurat mod do wordpresa)

druga sprawa wydaje mi się czy dziś coś się dzieje z publicznymi bazami ?

...

Mogę zagwarantować natomiast że do 1 marca będzie pełna dokumentacja jak używać OmniFLASH-a w języku polskim

....

Pozdrawiam

Piotr Kiper

jakiś czas temu pisałeś... więc ja się pytam gdzie moja kopia dokumentacji którą od 1 marca wszyscy mają ?

już olejmy połowę bo większość można samemu rozkminić, jednak co dalej, jak ogarnąć np dodawanie do wordpresów ? gdzie w tym wątku temat przewija się setki razy jednak nie ogarniam jak to ma działać (zakładam że instrukcja może obejmie akurat mod do wordpresa)

druga sprawa wydaje mi się czy dziś coś się dzieje z publicznymi bazami ?

Puszczasz rejestrację jakimkolwiek projektem. Czekasz aż się skończy. Puszczasz postowanie projektem który chcesz dodać. Koniec.

@Gamec / @Kojotek

Brakuje jeszcze dwóch rzeczy, nie planujecie może dodać?

1. Sortowania dowolnych list baz/modów/historii itp. po kliknięciu nagłówka tabeli.

2. Na liście projektów ilość dodań: dzisiaj/wszystkie, ew. wersji extended może coś takiego?

t4vllv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności