Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@jezyk

Ponieważ w międzyczasie uzupełniłeś bazę i dodaje do nowych dodanych.

@ar4

zapewne jest taka opcja w CCL, takie wyrażenie regularne, gdzie usuwa duplikaty lecz byłoby to czasochłonne, więc polecam wyexportować taką bazę, usunąć obecną, wkleić do programu gdzie usuwa duplikaty i stworzyć nową bazę z okrojonymi linkami ;) jeśli nie masz takowego programu, to polecam korzystać z tej strony, znalazłem przypadkowo kiedyś :)https://textmechanic....cate-Lines.html

edit: omniflash przecież ma taką opcję skracania do domeny i jednocześnie powinien usunąć duplikaty(tego nie jestem pewien bo korzystam z zewnętrznego programu)

Rozwiązałem problem tak:

usunąłem wszystkie bazy i zacząłem dodawać nowe i tym razem nie zaznaczałem opcji, aby nie usuwał duplików i wszystkie dodane linki dodały się jako unikatowe, ale i tak dzięki za odpowiedź...

mam pytanko do na jakis serwer dajecie plik "proxy.php" ??

bo wlasnie dzis dostalem wiadomosc od administratora serwera gdzie mam proxy.php, ze ten pliczek robi straszny dym przeciaza serwer i niby jest nie zgodne z ich regulaminem laczenie sie z proxy przez http

Plik powinien być na dowolnym innym niż OmniFlash hostingu/serwerze (Z tego co mówił Kojotek na filmie to najlepiej jesli jest na zagranicznym serwerze). Nie powinien chyba jakoś bardzo obciążać serwer-a ale fakt że robi to cały czas, przy każdym teście proxy więc jeśli cały czas harvestujesz nowe proxy to pewnie cały czas są połączenia z tym proxy.php. Myślę że większość serwerów nie będzie miała nic przeciwko więc pewnie źle trafiłeś. Zmień hosting i powinno być dobrze.

Pozdrawiam

bartek

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności