slaymer Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No jakoś tanio było, ale to kurcze dawno temu bylo - więc się łapie na bonus za wytrwałość Ok, wszystko jasne teraz, choć oczywiście dalej w moim odczuciu nadaje sobie status pokrzywdzonego Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Zawsze ktoś będzie pokrzywdzony jak by nie patrzyć nie da się zrobić tak żeby każdemu "zrobić dobrze" (bez skrośnych podtekstów) - ponad 2 tyg analizowaliśmy wspólnie z kilkoma użytkownikami OS/OA jak to zrobić żeby było jak najmniej osób które mogą mieć wątpliwości co do aktualizacji (lepiej nie będzie) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Przy "Home+" jest napisane, że będzie 15 modów - czy jest to ilość, którą dostaje się na starcie i można to rozbudować o dowolną ilość modów? Czy to są inne ograniczenia (np. ilość aktualnie aktywnych modów, a dostęp jest do wszystkich)? Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mam jeszcze jedno pytanie. Do kiedy trzeba będzie przemigrować na OF? i czy mając xx projektów w OS - będzie to jakoś dało się wyeksportować? Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Posiadam wersje OmniADD v5 (na firmę). Ogólnie korzystam z niego bardzo mało. Interesuje mnie przejście do OmniFLASH bez abonamentu, jak widzę jest za darmo. Moje pytania: 1. Aby mieć aktualne bazy, płacę przynajmniej raz na rok 30$ po 45 dniach od przejścia z OA na OF - tak? 2. Dostęp do PREMIUM BAZ wynosi 25$ - za okres 1 m-ąc, 1 rok czy może za każdą jedną wydaną aktualizacje bazy? 3. Koszt aktualizacji oprogramowania OF wynosi 10$ - za okres 1 m-ąc, 1 rok czy może za każdą jedną wydaną aktualizacje OF? 4. Co w przypadku, gdybym chciał przejść z OmniFLASH bez abonamentu na OmniFLASH PRO +, powiedzmy na 2 m-ce i po tym okresie wrócić do OmniFLASH bez abonamentu – istnieje możliwość? Jaki jest ewentualny koszt? Pytania może banalne, ale chciałbym policzyć całkowity koszt użytkowania OF w skali 1 roku. Ile mnie to średnio wyniesie? Edit: P.S. Ogólnie bardzo mnie cieszy Kojotek, że w taki sposób rozwiązałeś problem aktualizacji programu OmniADD. Mam nadzieję, że dzięki okresowym opłatom OmniFLASH będzie "żyć" i rozwijać się. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Można mieć przez jakiś czas zainstalowanego omnispeeda i omniflash ? Chcę sobie bazy poprzenosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Czy dobrze rozumiem: - Jak mam OA i chcę dokupić licencję na OF to płace 100$? - Jak chcę zamienić licencję OA na OF to płacę 0$? - Jak zapłacę 0$ to pewnie nie będę miał możliwości pobrania skryptów do OF ponieważ nie będę miał wykupionej tej aktualizacji? Czyli dostanę "gołego" OF. Napisz co jest w PODSTAWOWEJ instalacji OF. - Czy te skrypty które są wymienione na screenie są w standardzie OF, czy też może każdy z nich jest MODEM? Jeżeli tak to które są w standardowej instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak zapłacę 0$ to pewnie nie będę miał możliwości pobrania skryptów do OF ponieważ nie będę miał wykupionej tej aktualizacji? W wersji PRO(OA) masz aktualizację darmową przez 45 dni. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Trochę to nie jasne z tymi upgrejtami, bo czemu osoba która przeszłą z OA na OS za free ma buc gorzej traktowana niż osoba która kupiła OS nie wykonując upgrejda z OA ponieważ go nie miała wcześniej. Druga rzecz to czemu osoba która przeszła z OA na OS korzystając z promocji "licencja za free + opłata abonamentowa na updejty baz" a osoba która "kopiła licencje w kwocie obniżonej + opłata abonamentowa na updejty baz". BTW płatane bazy chyba były tylko 2 razy updejtowane kasujecie za po nawet 25$ miesięcznie BTW Skąd mam wiedzieć czy mi przysługuje darmowy updejt z OS do OF PRO+ ?? Nie pamiętam z jakiej promocji korzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Myślałem ze update za free bede miał jak już muszę przechodzić w końcu abon regularnie opłacam a że licke os nabyłem za free to już swoją drogą, mniejsza z tym bardziej mnie interesuje czy bedzie do tego jakiś manual/intrukcja zrobiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja tam nie mogę się doczekać meetingu w sobotę Ogólnie to wygląda to mocno ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mam jeszcze jedno pytanie. Do kiedy trzeba będzie przemigrować na OF? i czy mając xx projektów w OS - będzie to jakoś dało się wyeksportować? Będzie migracja projektów z OmniSpeed do OmniFlash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To chyba z mojej strony ostatnie pytanie i najważniejsze. Kiedy trzeba będzie należało przenieść się na OF? Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raphel Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mam nadzieję że w czasie gdy już ten nowy soft będzie działał choć odrobinę lepiej niż omnispeed bo narazie to kupa straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 @featmilka w "króciutkim" pierwszym poście kojota jest data graniczna 15 luty dla omnispeedziarzy. Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.