maqriusz182 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Z czego może wynikać częste odejmowanie kasy z konta? Z łapczywości mi codziennie znika kilkadziesiąt zł, szlak trafia i tylko tyle można, o szlaku powiedzieć na pio i posłuchać jak lis mówi, że w końcu google znalazło spoósb na wychwytywanie nieprawidłowych klików Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Z czego może wynikać częste odejmowanie kasy z konta? Z łapczywości mi codziennie znika kilkadziesiąt zł, szlak trafia i tylko tyle można, o szlaku powiedzieć na pio i posłuchać jak lis mówi, że w końcu google znalazło spoósb na wychwytywanie nieprawidłowych klików Zauważyłem że strasznie się nasiliło w 2013 roku. np 0 godz 12:00 mam 25 zł i 50 kliknięć, wchodzę za 30 minuit i widze 23zł i 52 klikniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Przenieście strony do konkurencji np Adkontest, a zobaczycie ile dostaniecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nie o to chodzi. Tylko może faktycznie z tego wynika ten spadek CPC. Bo w sumie to cały czas to teraz obserwuje i zastanawiam się czy to nie przez moje ułożenie reklam czy coś. Wcześniej raz na ruski rok to widziałem, a teraz codziennie, a CPC 2x mniejsze niz dawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 U mnie też ogromny spadek od początku marca. CPC 0.03 i chyba zrezygnuję z ad sense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Pion 0,03? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tak 0.04 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 A, euro, to ja mam niewiele większy w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Tak 0.04 Euro Poczytaj sobie o smart pricing . W sumie lektura dla was wszystkich 1.https://adsense-pl.blogspot.com/2010/11/jak-uniknac-przypadkowych-klikniec.html 2.https://adsense-pl.blogspot.com/2010/12/jak-uniknac-przypadkowych-klikniec.html 3.https://adsense-pl.blogspot.com/2012/03/jak-unikac-przypadkowych-klikniec-czesc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Możliwe że mam to smart pricing. Reklamy ad sense mam tylko na jednej stronie ogłoszeniowej o konkretnej tematyce, ruch w okolicach 1500 dziennie i mam tylko dwie jednostki reklam. Kliknięć przypadkowych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ok, miałem chwilę żeby to przeanalizować. Ogólnie sytuacja u mnie wygląda tak, że pierwsze jednostki reklamowe mają CPC rzędu 10 groszy, a reszta w normie. Problem w tym, że mowa tutaj o zwykłych jednostkach wciętych na początek tekstu, więc nie rozumiem dlaczego miałyby być przypadkowe? Z tego co widzę to właśnie za to odejmują kasę. Poważnie, co radzicie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BullTerrier Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mi dziś zniknęły "strzałki" przy reklamach tekstowych.... Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 @Hermit90 W takim razie musisz z tymi reklamami cos pokombinować Ja umieszczam reklamy zaraz pod logo . 1. logo 2. reklamy 3.Przerwa ok 3 cm pasek 4.poziomy spis treści 5. Strona właściwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 @Hermit90 W takim razie musisz z tymi reklamami cos pokombinować Ja umieszczam reklamy zaraz pod logo . 1. logo 2. reklamy 3.Przerwa ok 3 cm pasek 4.poziomy spis treści 5. Strona właściwa. Ale wiesz, reklamy te nie są blisko niczego co mogłoby powodować nieprawidłowe kliknięcia. Są wcięte w tekst w taki sposób żeby od razu rzucały się w oczy, to wszystko. Naprawdę już nie wiem co mam robić, bo CPC spada, a za każdym razem jak wchodzę to tylko mi tą kasę odejmują. Doradźcie coś ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik-a Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mam wrażenie że przez te przewalutowanie mniej się zarabia i tak już bardzo marnych groszy www.thestylishtube.com - Przepisy kulinarne - Prywatność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.