GieldaTekstow.pl Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wyszedł od bori79, żeby nie było bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mks22 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A tak na marginesie, to kiedy ruszacie z promocją serwisu wsród potencjalnych zleceniodawców / kupujących gotowe teksty? Można by to połączyć jak w Textbookers, czyli kilkudniowa promocja na kupowane i zlecane teksty - sporo osób można dzięki temu przyciągnąć, sprawdziło się to w wielu serwisach. Poszedłbym również w stronę rozreklamowania Fan Page GT na przykład w ten sposób, że każdy nowo zapisany fan mógłby otrzymać jednego precla gratis. Trzeba by się jednak zastanowić w jaki sposób stworzyć taką bazę precli dla użytkowników FB, myślę, że jest to do zrobienia (na przykład jako wymóg napisania kilku precli do takiej bazy jako wymów dla Super Autorów). Fan Page z rozbudowaną liczbą użytkowników to duża szansa na złapanie kolejnych klientów. Copywriting i webwriting - słowa, które mają moc Lista moich gotowych artykułów, kupuj od ręki! Moja strona Fan Page na Facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nadal po wejściu w wypłaty wyświetlają się kwoty z VATem. Nie da się tego jakoś "zaktualizować", żeby już teraz została sama kwota netto + podatek dochodowy? Jak zarobimy teraz pieniądze po tych zmianach, to nie będą się one jakoś mieszać z tym, które są teraz na koncie (z VATem)? Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ampH Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jak oceniacie serwis po zmianie właściciela? Chodzi mi konkretniej o ruch i sprzedaż tekstów. Po informacji o zamknięciu w styczniu wyjąłem wszystkie teksty, kasę wypłaciłem i nie wiem czy to wszystko wrzucać z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wrzuciłem niedużo tekstów, wykonałem kilka zleceń. Coś tam się sprzedało. Co do zleceń - powoli wraca taka sama sytuacja jak za poprzedniego właściciela. Nieatrakcyjne zlecenia wiszą, innych brak. Jestem pozytywnie nastawiony i mam nadzieję, że to się zmieni... oldi.wizytowka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Niedługo tutaj pozlecam sporo tekstów zapleczowych i typowo artykułów aktualnie https://gieldatekstow.pl/text/job/details/2816 Lecz czego mi bardzo brakuje ? możliwość zlecenia np jednej osobie 3 arty, innej 2, itp itd.by mieć różny punkt widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wystarczy jedno zlecenie rozbić na kilka mniejszych. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ale to musze kontrolować loginu userów czy on już dostał. Taka funkcja w jednym zleceniu bardzo by ułatwiła dzielenie(no i mniejszą pracę dla moderatora z racji iż ma 1 zlecenie do sprawdzenia a nie kilka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 I tak każdy tekst sprawdzany jest osobno, więc to bez znaczenia, czy będzie miał do sprawdzenia 5 zleceń po 4 teksty czy 1 zlecenie po 20 tekstów Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_igor Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Brawo zoozool, może takimi ofertami dokonasz profesjonalizacji GT i zmienisz nastawienie niektórych zleceniodawców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mks22 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Chciałem zlecić wypłatę, ale jak widzę nadal jest pobierany VAT... Copywriting i webwriting - słowa, które mają moc Lista moich gotowych artykułów, kupuj od ręki! Moja strona Fan Page na Facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieldaTekstow.pl Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Programista nie dopracował tego. VAT pobierany jest przy wypłacie za okres 4 luty - 28 luty. Za pieniądze zarobione od 1 marca nie ma pobieranego VATu. Przy wypłacie będzie to odpowiednio sumowane, czyli stawka za luty po staremu + od 1 marca wszystko minus tylko podatek. W panelu administracyjnym jest to odpowiednio podzielone, więc nie ma z tym żadnych problemów. Odnośnie promocji - na razie zaczynamy z PiO, termin mailingu jest już zaklepany. bok@gieldatekstow.pl | facebook.com/Gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przecież można wypłacić dowolną kwotę (powyżej 10 zł). Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Czy jest możliwość skontaktowania się z autorem bez zlecenia mu czegoś ? ( po zaakceptowaniu art, niestety opcja kontaktu jest blokowana) może ktoś z Was to u_qr4ijv7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Nie ma takiej opcji, tylko w czasie trwania zlecenia. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi