bori79 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 nieaktualne, problem usunięty Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seolution Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 w niedziele wieczorem lub poniedziałek - razem z cala reszta. jak zwykle dales rade:) Radca Prawny Legnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Problem z dodawarka do sinooke usunięty. Dzięki. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wgrałem aktualizację 5.95 - Usuwanie wpisów w katalogach sinooke. - limit dodań do grupy tak, żeby wpis wylądował np na 80% blogów/katalogów. - dodawanie prefiksów do bazy danych w instalatorze wordpress Można zaktualizować. Należy jednak wyłączyć wtyczkę, a następnie ją włączyć (aby tabele bazy się zaktualizowały). Ponadto, dla osób, które korzystają z sinooke - należy dodać nowe zadanie crona: ../wp-content/plugins/ADDPRESS/cron/sinooke_usuwanie.php - co 1 minutę. Jestem w trakcie aktualizacji strony www.resweb.pl - także zapraszam do zapoznania się. Niebawem umieszczę tam instrukcję, jak i filmy instruktażowe. Kilka screenów z aktualnego AddPress https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tak próbuję ogranąć te 50 stron i kilka wątków... "gdzie jest nasz panel z wtyczką WordPressel/AddPress." - to WordPressel zaistniał teraz pod nowa nazwą AddPress? Gdzie jest strona projektu i historia zmian bo śledzenie na forum to katorga - nie ma strony www projektu? z wypisanymi wszystkim funkcjami, tylko trzeba wertować 50 stron?? InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tak, jakiś czas temu obie te wtyczki zostały połączone - by wszystko było w jednym miejscu. Strona jest www.resweb.pl - w trakcie dodawania FAQ, instrukcji oraz filmów. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 dzieki za info, to może faq nie pisz na początek bo za dużo czasu pójdzie a liste funkcji obecnych wypunktuj i poniżej liste zmian prowadź aktualną - tak jak to ma miejsce przy poważnych projektach. PS tworząc FAQ zbieraj pytania i odp. z forum - będzie łatwiej, i np. zdaję takie pytanie do FAQ - czy może instalować standardowe WordPressy? np. podaje mu domenę i naciskam Enter (byłoby pięknie, bo stawiać wszytko ręczenie i podpinać to lipa) - jak wygląda sprawa z DirPressami i WP-Katami? tz. czy one są w ogóle potrzebne teraz i stwarzają jakieś problemy... bo jak jest taki super panel to poco nam inne wtyczki? - a jak nie chce korzystać z usług firmy seoTXT i innych, a umożliwić dodawanie wpisów wraz z textami przesłanymi przez usera? InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 odpowiadam na pytania zatem: - czy może instalować standardowe WordPressy? np. podaje mu domenę i naciskam Enter (byłoby pięknie, bo stawiać wszytko ręczenie i podpinać to lipa) Jest autoinstalator WordPress - wyżej 2 posty screen przedstawia. Potrzeba podać takie dane jak: ftp_serwer - Adres FTP serwera np. ftp.domena.pl ftp_user - Użytkownik FTP np. addpress ftp_pass - Hasło FTP np. d#5f%&^@fdf ftp_katalog - Ścieżka na serwerze do folderu np. domains/user/domena.pl/subdomena baza - Adres serwera bazy np. localhost user - Użytkownik bazy danych np. addpress_ad nazwa - Nazwa bazy danych np. addpress_ad haslo - Hasło bazy danych np. d#5f%&^@fdf login_wp - Login dla Administratora WordPressa np. admin pass_wp - Hasło dla Administratora WordPressa np. admin tytul_wp - Tytuł dla instalowanego WordPressa np. Moja strona url - Adres url instalowanego bloga np. https://www.subdomena.domena.pl bez / na końcu Po czym taka instalacja trafia do kolejki i wciągu paru minut WordPress jest gotowy - my otrzymujemy adres, login i hasło do admina. I możemy go odrazu dodać do wtyczki. Jest też opcja np. automatycznego dodania kategorii do pojedyńczych WordPress jak i całych grup - 1 kliknięciem, bez odwiedzania każdego WordPressa z osobna. - jak wygląda sprawa z DirPressami i WP-Katami? tz. czy one są w ogóle potrzebne teraz i stwarzają jakieś problemy... bo jak jest taki super panel to poco nam inne wtyczki? DirPress - jego obsługa w tej wtyczce będzie niebawem. Co do WPKAT jeśli zainteresowanie będzie, to również i ten skrypt mogę dodać bez problemu. - a jak nie chce korzystać z usług firmy seoTXT i innych, a umożliwić dodawanie wpisów wraz z textami przesłanymi przez usera? Obecnie funkcja seoTXT została wyłączona z uwagi na małe zainteresowanie. Ale jak będzie potrzeba, tzn. kilka chętnych osób, to mogę dodać tą opcję. Obecnie teksty powinien przygotować sam autor, tj. użytkownik. A ich ilośc, długość itd. ustala administrator - w konfiguracji. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ok, to panel do dodawania postów jest a przydała by się funkcjonalność obsługi pluginów/themes/aktulalizacji już samych np. WP bo tej funkcjonalności jeszcze szukam InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Też jest to w planach, ale narazie nie chcę podawać konkretnej daty. Myślę, że instalacje/usuwanie pluginów jak i themów mógłbym dodać pod koniec przyszłego tygodnia, ewentualnie po 15 września. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 za piękne żeby było prawdziwe InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zarządzanie pluginami i templatkami WordPress miałem w planach, ale zawsze było coś ważniejszego Więc dodać taką opcję też mogę, ale wiadomo, jak więcej osób wyrazi zainteresowanie https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Zarządzanie pluginami i templatkami WordPress miałem w planach, ale zawsze było coś ważniejszego Więc dodać taką opcję też mogę, ale wiadomo, jak więcej osób wyrazi zainteresowanie Byłbym zainteresowany taką opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Po co ? Do tego można używać darmowego infiniteWP, addpress niech raczej będzie dopracowany w podstawowej kwestii jaką jest zarządzenie grupą precli/katalagów Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dodanie opcji włączania czy wyłączania plutonów oraz podobnie templatek nie jest czym skomplikowanym i taka opcje mogę dodać :-) https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.