marcin_ek Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A update będzie darmowy ? Czy w pewnym momencie na tyle się zmieni struktura , że będzie płatny. 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Update są darmowe https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzisiaj będzie update już gotowy w 90% na obecną chwilę z: - zliczanie ilości {} - kody rabatowe w postaci kod/zniżka w procentach/ilość użyć - edycja wpisów w katalogach sinnoke https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Wiele czytałem i porównywałem , i chyba Twoja wtyczka ma najwięcej możliwości i jest rozwojowa i ... złożyłem zamówienie :-). Szczerze skusił mnie system wewnętrzny SWL ,bo takich pluginów jakby brakuje do zarządzania wpisami. A tu będzie wszystko w jdenym miejscu 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resweb Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Tak, być może ostatnio nie było zbyt wielu updateów, jednak z wtyczką mam duże planu i ciągle idę do przodu. Jak zapowiadałem niebawem będzie spory update z fajnymi bajerami. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 To zdradź choć część udanych już zmian :-), które będą wkrótce poza tym dzisiejszym update 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Sugestia: Wprowadzenie opcji dodawania linków z atrybutem rel="nofollow" Możliwość dodania linków wychodzących z wpisów z atrybutem rel="nofollow". Podczas dodawania projektu wystarczy zaznaczyć odpowiednią opcję, a w sposób automatyczny projekt zostanie oznaczony wybranym atrybutem (Dofollow bądź Nofollow). Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 WItam Kiedy planowany jest ten "duży" update? Z niecierpliwością na niego oczekuję Przypuszczam, że nie jestem jedyny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Czekaj, a będzie Ci dane Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 WItam Kiedy planowany jest ten "duży" update? Z niecierpliwością na niego oczekuję Przypuszczam, że nie jestem jedyny. Pozdrawiam Jaką masz wersję i czego oczekujesz pewnie resweb wpisze na liste zadań :-) 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 WItam Kiedy planowany jest ten "duży" update? Z niecierpliwością na niego oczekuję Przypuszczam, że nie jestem jedyny. Pozdrawiam Jaką masz wersję i czego oczekujesz pewnie resweb wpisze na liste zadań :-) Aktualnie mam wersję 5.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Może resweb poda jakis przybliżony termin wprowadzenia w życie tego dużego update? Na chwilę obecną zadowoliłbym się chociaż możliwością dodawania prefiksów podczas instalacji wordpressów:) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No jeśli resweb chce trzymać rynek to powinien wdrażać i dyskutować o sugestiach klientów (ale obecnie ma małego bana, więc poczekajmy do połowy sierpnia). Teraz ma czas 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Potrzebuje pilnie się skontaktować z resweb . Zna ktoś inny kontakt do firmy resew AIP oprócz biuro@resweb.pl, bo tu biuro@resweb ustawił autoreplay 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4b Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wiadomo coś ? Remember to brush your teeth !tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań. Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.