TRON Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzieńdobry forumowicze Szukam jakiegoś narzędzia które pozwoli mi automatycznie albo chociaż półautomatycznie rejestrować konta (coś jak xrumer robi ale tylko do tej jednej rzeczy). Dodam że mam już listę zdefiniowanych stron na których chce zarejestrować konto. Jest coś takiego spotkaliście się? Potrzebuje również narzędzia które pozwoli mi załadować liste wybranych for i blogów i potem móc postować z jednego okna tylko i przełączać się swobodnie między stronami jednym pzyciskiem. Jest coś takiego spotkaliście się? Dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zobacz na Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak chodzi o blogo to: https://www.blogsubmitter.pl/ jak chodzi o fora masz xseon HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRON Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Hmm fajnie się prezentuje i ma dużo pochlebnych opini widze ale to jest pakiet programów i w tym zennoposter jakieś szablony trzeba robić ustawiać nie rozumie tego(słaby angielski) , ale ściagam demo zobaczymy A coś innego jest co ma tylko konkretnie te funkcje których potrzebuje i może przez to jest tańszy troszke chociaż ? Blog submitter działa tylko z worpressami?. XseoN v 2.0.0.5 da się tylko ten moduł zakupić? Hmm widze że pozostaje mi tylko jakaś wtyczka do przegladarki co będzie wypełniała pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murarz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 W zennoposter sam musisz stworzyć szablony do rejestracji. Blog submitter działa tylko z worpressami?. póki co tak. Hmm widze że pozostaje mi tylko jakaś wtyczka do przegladarki co będzie wypełniała pola imacros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.