rpnet Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Po dokonaniu wplaty wygraną koszulke wystawiam ponownie na licytację wg zasad z poprzedniej licytacji.. Watek zamknę w środę 05.04.2006 o godz.21.00 Po zakończeniu poproszę o przesłanie mi pocztą elektroniczną dokładnie zeskanowy dowód wpłaty. Pomagamy temu chłopcu: https://www.martinek.niunia.com/ Zapraszam do licytacji... Pozdrawiam rpnet optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 50 zł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 O matko święta Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 biedny jestem, ale sprawa słuszna.. 55zł Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 60 zł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 70. Skoro chcecie zrobić idee "krążącej koszulki", to może każdy nowy właściciel by się na niej podpisał przed wysłaniem dalej, co by na "wartości" zyskała? Pozdrawiam, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 75 pozdrawiam... p.s. Pomysl mnie sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 80. W takim razie trzeba zapytać o zdanie w tej sprawie obecnego właściciela koszulki, oraz byłego właściciela koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 85 Niech się wypowiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpnet Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 ...W takim razie trzeba zapytać o zdanie w tej sprawie obecnego właściciela koszulki, oraz byłego właściciela koszulki. Pomysł trafiony . Jeżeli Kill nie ma nic przeciwko, pozostanie tylko kwestia zorganizowania podpisu... Pozdrawiam rpnet optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Da się zrobić Tylko ja pisać nie umiem Ale dla powiększnia wartosci hm ... ok Technicznie tez da się zrobić Marker waterproof ?? Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dziękuję za udział w aukcji. Potwierdzenie przelewu jutro - czekam na realizację zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.