Hermit90 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A ja już nie mam problemu, bo po siedzeniu przez 2 tyg w top1 spadła na top9.- 7 Wkurzyłem się szczerze mówiąc, bo to była bardzo trudna fraza z prawie 100k wyszukań Jak walnę teraz linki to mogę tylko pogorszyć sprawę czy będę w stanie pobić ją znowu na top1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na to pytanie znają odpowiedz tutaj: wizytauwrozki.pl "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na to pytanie znają odpowiedz tutaj: wizytauwrozki.pl Co ty reklamujesz swoją stronę Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dzisiaj otrzymałem wiadomość od google. Tu zaskoczenie. NAPISALI ŻE NIE MAM FILTRA NA STRONĘ Od tygodnia nie widać mojej strony w pierwszej 100, poprzednio była na 17 pozycji. Sprawdzałem pozycję z description, pozycjonowanie, anchory i nic, nie ma jej. Wyświetla tylko strony na których jest mój link. To co teraz. Strona do kosza Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Może linkowałes wszystko na jedną frazę i przez to zaliczyłeś filtra? Możesz spróbować zróżnicowanych anchory i za jakiś czas wyciągniesz stronę z filtra. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 To prawda linkowałem na forach na jedną frazę, ale w ciągu miesiąca zostawiłem jakieś 150 linków do strony na różnych forach, jakieś 5/10 linków dziennie. A google powinno mi chyba odpisać, że dostałem filtr, oni napisali, że wszystko jest w porządku. Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A jak zostawiam link w podpisie na forum, na którym mam 10 tys postów i tych linków jest cała masa, to mogę dostać za to filtr pewnego dnia? Bo w sumie też % wygląda to jak linkowanie na 1 frazę. Opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapleczak Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja miałem na forum 1 tyś. postów. Ale moja strona już wcześniej szwankowała więc to nie było przyczyną Skuteczne pozycjonowanie Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpress.pl Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 @sesjebankowe google chyba nie ma w zwyczaj udzielać informacji czy strona ma filtra i na jakie frazy. Przynajmniej tak było kiedyś. @Hermit90 - to są linki z jednej domeny, więc się nie przejmuj tylko wstawiaj stopkę. BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV] BlackPress.pl na forum PiO Darmowa mieszarka synonimów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.