MartinB Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 https://www.joemonster.org/article.php?sid=5741 - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Ot, nas pokarało przywódcą. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 prezydent jest tak zapracowany, ze nie ma czasu kupic nowych sznurowek albo i butow ;] Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 To są ulubione buty Pana prezydenta (PP), dobrze się w nich czuje, a sposób wiązania sznurowadeł to oszczędność czasu. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 O ile pamiętam to Kwaśniewski takich wpadek nie miał, a w przypadku Kaczyńskiego to nie pierwsza i pewnie nie ostatnia https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senai Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 coz Nimek takich "wpadek" to Kwasniewski nie mial ale mial inne lepsze przynajmniej prezydenci pelnia jakas dobra funkcje... rozbawiaja obywateli do lez -------------------------------------------------------------------- Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A skąd wiecie, że to prezydent, a nie jego brat ? Oni przynajmniej mogą zgonić jeden na drugiego Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 To nie Lech tgylko Jarosław. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Po czym ich rozróżniacie? Ja zawsze mam z tym problem https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Po brodawce... Inna sprawa - panowie - odrobinę szacunku. Jakby nie patrzeć Lech K. to jednak nasz prezydent. Czy Wam to odpowiada czy też nie. Ja też wolałbym Janusza Korwina Mikke, ale jednak mamy Kaczyńskiego - zawsze lepszo to niźli Cimoszewicz czy Tusk... Adopcje psów Tczew AiNet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Inna sprawa - panowie - odrobinę szacunku. Jakby nie patrzeć Lech K. to jednak nasz prezydent. Czy Wam to odpowiada czy też nie. Ja też wolałbym Janusza Korwina Mikke, ale jednak mamy Kaczyńskiego - zawsze lepszo to niźli Cimoszewicz czy Tusk... Jaki nasz, jaki nasz? Chyba twój Post znakomicie pasuje do tego działu, gratulacje Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Nie jesteś obywatelem Polski? Adopcje psów Tczew AiNet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jest Ż.... i M...... Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja też wolałbym Janusza Korwina Mikke, ale jednak mamy Kaczyńskiego - zawsze lepszo to niźli Cimoszewicz czy Tusk.. A kto powiedział, że my też chcielibyśmy Korwina Mikke? Mów za siebie MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jest Ż.... i M...... Tylko nie mówcie Ojcu Dyrektorowi, że na dodatek oglądam TVN i czytam wyborczą, proszę? Nie jesteś obywatelem Polski? Jestem Polakiem, co nie znaczy, że Pan Kaczyński to mój prezydent, że podoba mi się oglądanie jego gaf na arenie międzynarodowej, że podoba mi się wykorzystywanie pięknej religii katolickiej do budowy wizerunku partii, że podoba mi się występowanie partii rządzącej w jedynym słusznym radio, że podoba mi się sekta, zwana już teraz oficjalnie "Moherowe berety" itd. Zwróć uwagę, że z obecnego prezydenta ludzie więcej się wyśmiali przez miesiąc, niż z Kwaśniewskiego przez 2 kadencje. Dla mnie ten człowiek nie zasługuje na specjalny szacunek i autorytet, a jako że mamy jeszcze demokratyczne państwo, korzystam z wolności słowa i wyrażam swoją opinię w formie żartu. Jeżeli ktoś potrzebuje policji, prokuratury, KRRiT oraz innych instytucji do tego, żeby nie był obrażany i żeby nie był obiektem kpin, to znaczy, że jest to niewłaściwa osoba na niewłaściwym miejscu. Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.