Sitemap Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pewnie jak większość reklam, jak jest robiona z głową to przynosi rezultaty. W firmie, w której pracowałem działała i przynosiła klientów, mi jakoś nie przynosi ale to chyba przez to, że nie mam czasu się udzielać zbyt wiele. Informatyka Meble kuchenne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiasiac Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że o wielu mniejszych, szczególnie początkujących firmach dowiedziałam się z komentarzy, lajków moich znajomych. Więc na pewno jest to szansa, żeby się pokazać, a potem dalej to już jest kwestia tego, w jaki sposób się pokazujemy, jako firma. Łatwe to na pewno nie jest. chociaz z drugiej strony jak widzę zdjęcie setnego kota wrzucanego przez firmę , jakiś marny tekst o kawie rano, czy wyraz zachwytu w piątek, że weekend już blisko - to efekt sympatii do firmy spada i wywalam ją z grona lubianych. w drugą stronę, więc też może łatwo zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinyllover Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 IMO. Skoro istnieją firmy, które wydają mnóstwo pieniędzy na działania fejsbukowe związane z fanpage'ami, to oczywistym jest, że musi się im to opłacać, bo inaczej by tego nie robili. Gorzej jak się prowasdzi taki fanpage bez ładu i składu... Wtedy może to odnieść skutek nawet odwrotny od zamierzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Węgrzycki Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ma największy sens dla firm ogólnopolskich. Poza tym trzeba codziennie dawać LOL-content. Polecam strony www Olsztyn - Gazeta Turystyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSpeed Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Według mnie nie tylko duże, znane marki mają szansę zaistnieć na fb. Jest to też dobra forma reklamy dla firm, których target został zawężony do określonej lokalizacji. Zdecydowanie najtrudniej jest zaistnieć niewielkim firmom o aspiracjach ogólnopolskich. FB pozwala budować świadomość marki, jednak czy przynosi realne korzyści w postaci nowych klientów? Nie wiem. Wciąż sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzynami Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak najbardziej przeklada sie na nowych klientow chociazby poprzez budowanie wiezi z obecnymi klientami ktorzy w konsekwencji moga polecac uslugi/towary swoim znajomym. Polecam ksiazke w tym temacie, https://www.lojalnosckonsumenta.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBartek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Odnotowuję wejścia na stronę pochodzące z facebooka. Traktuję go bardziej jako coś do potwierdzenia wiarygodności i rzetelności firmy. Kiedy jestem na przyjęciu staram się dobrze bawić, ale zwracam też uwagę na oświetlenie sal . Tak to już z tymi bankietami jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knx Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Powoli wygląda to tak, że firma bez FB nie istnieje. Co będzie jak facebook zaniknie? Powstanie nowy serwis i znowu wszystko od początku. Ale kicha;p Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prysiu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A czy widzicie sens prowadzenia fanpage, jeżeli target firmy jest tak ściśle określony, że praktycznie niemożliwym jest dotarcie do niego? Przykład? Np. pracownicy działu zamówień firm wykonawczych z wąskiej branży Ty też terefere! Szkolenia językowe dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBartek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi się wydaje, że fanpejdże najbardziej uzasadnione są w przypadku działalności związanej z rozrywką lub sprzedażą/informacjami o rzeczach, które ludzie obierają jako swoje hobby. Fanpejdż z trzema lubiącymi go osobami raczej nie spełni swojej roli. Z drugiej strony, biorąc pod uwagę deklaracje wujka G dotyczące wpływu społecznościowego warto w jakiejś formie w socjalach uczestniczyć. Kiedy jestem na przyjęciu staram się dobrze bawić, ale zwracam też uwagę na oświetlenie sal . Tak to już z tymi bankietami jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twister5 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 moim zdaniem fp zarabia tylko wtedy gdy z głową podchodzi się do tematu. Może służyć jako aspekt utrwalania marki w świadmości klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanticus Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 FB może służyć jako dodatkowa forma reklamy oraz komunikacji z potencjalnym klientem (lub jego znajomymi), efekty będą uzależnione od sposobu poprowadzenia komunikacji i dlatego są raczej nieprzewidywalne, szczególnie w kontekście popularnego ostatnimi czasy likwidowania kont na fb. Aczkolwiek wiele osób chwali sobie ten kanał komunikacyjny jako łatwy w obsłudze - wszystko zależy od grupy docelowej oraz oferty i założonego celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik-a Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Sam chyba dodam sobie fan page, choć czuję że to powoli już się kończy www.thestylishtube.com - Przepisy kulinarne - Prywatność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumpek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie zgodzę się że się skończy, ale rzeczywiście, skończy się, jeśli FB nie powstrzyma fali żebrolajków jak konkursy o powietrze czy "jeśli X to like, jeśli Y koment". Konkurencja nie śpi, Twitter jest coraz silniejszy, a wkurzający spam na tablicy w FB skutecznie przekonywuje do przejścia na ćwierkający portal. www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celnet Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odpowiednio prowadzony fanpage z pewnością przyniesie pożądany rezultat, ale tylko wtedy, kiedy będziemy o niego dbać. Mowa tutaj o stałym kontakcie z fanami i zapewnieniu im odpowiedniego zaplecza informacji, które ich zainteresuje. Przy dobrym marketingu na fb możemy zyskać wzrost nawet o 50% obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.