slawus Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 po prostu jest różnica, Glik to ma akurat dziś pecha, bo nie jest zły, ale Urugwaj, kraj o liczebności Warszawy to inna liga niestety Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Glik nie jest zły pisałem 3:1 dla naszych z ironią panowie to 4 drużyna świata, nasi muszą gdzieś dostawać w du**ę, by się uczyć i zdobywać doświadczenie, lepiej, że z takimi drużynami.. tam nie grają słabi gracze Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 O moje 1:1 chyba już nie siądzie A Luis potwierdza, że jest w wybitnej formie. Trzeba mu kupić drugiego Cavaniego do ataku w LFC i będziemy walczyć o TOP4 jak za dawnych lat ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jak tak dalej pójdzie i Urugwaj nie odpuści to chyba nikt gratis konta nie dostanie, hehe, co wcale mnie nie cieszy aby nie było Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 W drugiej połowie będzie 4-1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jak tak dalej pójdzie i Urugwaj nie odpuści to chyba nikt gratis konta nie dostanie, hehe, co wcale mnie nie cieszy aby nie było ja dostane Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mówiłem z ironią 3:1:) Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jak mówi jedna koleżanka z tego forum, wole pooglądać serpy, mam większą satysfakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Takie stadiony komplety kibiców a wyników nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A tymczasem Zlatan strzelił czwórtricka Anglikom. W tym m.in. taką bramkę: https://www.youtube.com/watch?v=EQhuE3b_GBU ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Panowie: trochę optymizmu ! , z jakąś tam Rosją czy Grecją , nawet Czechami możemy grac w piłeczkę jak równy z równym. Ale to był Urugwaj , poważna drużyna. Jak by nie debilne błędy w ustawieniu mogło by być 0:1 , 0:2 , czy 1:2. Żaden obciach. Ten mecz pokazał nam gdzie jesteśmy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wierzcie mi lub nie, ale w trakcie meczu jak bramkarz Urugwaju był daleko poza polem karnym i wybijał piłkę to przemknęło mi przez myśl (czyt. marzyło) mi się takie uderzenie w wykonaniu któregoś z graczy. A tu proszę... dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 no, pokazał, kraj w którym mieszka tyle ludzi co w Warszawie, bez kilku podstawowych graczy robił co chciał ... nie ma co się napalać, jeszcze wiele wo(ó)dy upłynie zanim może się jakąś kadre wyszkoli jutro lookne kto konto wygrał, chyba że sami zwycięzcy ułatwią mi zadanie i się pochwalą Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 slawus: jestem rocznik 85 , kiedyś się grało w piłeczkę na podwórkach itd. Jak strzeliłem w bramkę ( 2 drzewa robiły za słupki ) i niechcący jakąś tam gałązkę złamałem to był luz np; w 1997 roku to przechodzący policjant mówił ( młody : ale masz kopyto , prawie jak Rataj (Krzysztof Ratajczyk) : , teraz są takie czasy ,że od razu jak bym zrobił coś takiego w 2012 , a nie 1997 to od razu rodzice wezwani na komendę + opieka społeczna itd. To nie są jaja , znam taki jeden przypadek. A Orliki puste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ,że od razu jak bym zrobił coś takiego to od razu rodzice wezwani na komendę + opieka społeczna itd. To nie są jaja , znam taki jeden przypadek. LOL To już statystyka nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.