golum Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No to czekam z niecierpliwością, bo się pracować nie da Mam nadzieję, że problem z wydajnością procesorów też ogarniecie przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 siedzę na nowych maszynach, i jest bajka Teraz otwiera się folder nim zdążę wrócić z kawą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Potwierdzam, teraz na nowych maszynach śmiga aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Zgadza się, świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Do mnie jeszcze chyba nie dotarli z podmianką :-) LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja też się właśnie męczę z edycją projektów. Wszyscy klienci zostaną przeniesieni czy tylko mocno narzekający? Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisel Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wszyscy klienci zostaną przeniesieni czy tylko mocno narzekający? JA Nie narzekałem, mnie przenieśli Więc raczej wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jest nieco lepiej, ale szału nie ma Albo zwolniliście moją maszynę, albo czeka mnie jeszcze przesiadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Przenoszeni są klienci którzy zgłosili problem. Opcja dysków SSD jest wyłącznie dostępna dla opcji V-WIN 3 oraz V-WIN 4 by całkowicie wykorzystać potencjał zasobów CPU/RAM. Problemy z IO są całkowicie rozwiązywalne (dla wszystkich opcji zasobów) po reinstalacji systemu (zmiana emulatora IO). Jeśli reinstalacja nie jest możliwa, aktywujemy pewne funkcje dla dysku, a w skrajnych przypadkach przenosimy na SSD. Na ten moment problem z dyskami został rozwiązany dla nowych zamówień/instalacji. Dla wymagających (opcje 3 i 4) oferujemy w standardzie dyski SSD. @golum, błąd po naszej stronie, Twój VPS działa jeszcze na innej matce. Już to poprawiamy. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja mam dwa serwery z końcówkami 9 i 10 https://kvm4.v-net.pro/ https://kvm2.v-net.pro/ Jeżeli to pomoże mozecie zaorać cały serwer, od jutro południa :-) Oczywiście jeżeli pomoże :-) LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Powiem tak... Poki co chylę czoła. Zmiany na plus. 4.97 pts. to prawie jak i7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Powiem tak... Poki co chylę czoła. Zmiany na plus. 4.97 pts. to prawie jak i7 Generalnie to jest i7-3770 (stosowany na wszystkich naszych serwerach) z tym że wirtualizacja zmienia nazwe procesora, a Windows go niekoniecznie poznaje i tym samym zmniejsza punktacje Z tym że ta kwestia nie ma nic do wydajności CPU. Ciesze się że jest Pan zadowolony. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Możecie napisać, jak aktualnie działają VPSy windowsowe z ssd? Opinie do tej pory były różne, więc chciałbym wiedzieć jak jest teraz (biorąc pod uwagę ciszę w wątku podejrzewam że dobrze) Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Mam VPS z takim dyskiem i muszę przyznać, że okienka programów np przeglądarka itd otwierają się na zdalnym pulpicie w zasadzie tak szybko jak na kompie localhost, więc mogę powiedzieć, że działają dobrze. Tak, że usługa - hosting VPS < do tego dobry support > na pewno godny polecenia HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 A wie ktoś jak zreinstalować windę na tym serwerze? Nie mogę znaleźć rzadnej opcji do tego niestety Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.