Hellz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No to Lyon miał pecha Ja bym powiedział: Milan miał Szewczenkę Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Eh, zamieszanie pod bramką było niezłe. Szkoda że nikt z lyonu tego nie wybił ! No cóż 3:1 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzis Arsenal zagra sobie na luzie z Juventusem i spokojnie awansuje do polfinalu. Taka mam nadzieje Zreszta nie jest ona plonna, gdyz wszystko na to wskazuje. Zeby tylko Kanonierzy nie pekli. Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja mam dokładnie odwrotną nadzieję, liczę na klasę Juve. 2 x czerwona, jeden pauzuje za żółte, jeden kontuzjowany, a wygrać muszą 3:0. Wygrają 4:0 Sklepy internetowe Solarsystem.pl Notebooki Księgarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Rozlosowano gospodarza pierwszego meczu finału pucharu Polski. 26.04.- Zagłębie Lubin- Wisła Płock 03.05.- Wisła Płock- Zagłębie Lubin Wolałbym drugi mecz u siebie ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ech nie mówicie o piłce nożnej bo spadek poziomu polskiej piłki nożnej kosztował mnie juz 2 telewizory i od dwóch lat nie mam TV Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Odkużam temat. Widzieliście wczorajsze ogłoszenie wyników w sprawie kandydatury polskich miast do ME 2012 ??? Chorzów ostatnie miejsce, Kraków przed ostatnie - krew mnie zalała Brak słów dla tych idiotów z komisji oczywiście pisowskiej bo nie ma wielu takich idiotów jak oni. Szok, szok, szok. Nie mogę dojść do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Musze niestety powiedziec ze mam odmienne zdanie a czemu to chyba jasne. Ale zgodze sie z trenerem Kasperczakiem, ze w komisji ktora decydowala powinna znalezc sie chociazby 1 kompetentna osoba a nie sami politycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wszystko ok, tylko zamiast Gdańska Kraków. Przemawia za tym prawie wszystko! Lokalizacja - chodzi o to żeby stadiony było w miare blisko siebie. I tak ze względu na "koalicje" z Ukrainą będzie spory "rozstrzał. Kraków jest większym miastem i bardziej "turystycznym" niż Gdańsk. Pomieszczenie dużej ilości kibiców przyjdzie mu o wiele łatwiej niż Gdańskowi. Komunikacja - nie wiem jak jest w Krakowie, ale Gdańsk był kiedyś Wolnym Miastem .... i "wolnym" (ślimaczym) pozostał niestety. Komunikacja i drogi to tragedia. Drużyna. Po wybudowania stadionu na mistrzostwa Wisła by miała gdzie grać. A w Gdańsku!? Drugoligowa Lechia z większymi szansami na spadek niż awans. A tak pozatym to fajnie by było mieć blisko fajny stadion i mistrzostwa w perspektywie więc powiniennem się cieszyć "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A ja proponuje Chorzów zamiast Warszawy niestety to się nie uda a dla tego niestety że nasza stolica jest ....zakałą kraju. Od strony sportowej nie ma się czym pochwalić od strony turystycznej tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A ja proponuje Chorzów zamiast Warszawy niestety to się nie uda a dla tego niestety że nasza stolica jest ....zakałą kraju. Od strony sportowej nie ma się czym pochwalić od strony turystycznej tym bardziej. Jestem innego zdania. Warszawa powinna być. Jak wybudują stadion to przynajmniej Legia będzie miała gdzie grać. Lokalizacja też lepsza - centrum. IMHO: Warszawa > Chorzów "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jak wybudują stadion to przynajmniej Legia będzie miała gdzie grać. A dla czego ja mam dawać na stadion Legii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Moim zdaniem Wawa Krakow Chorzow TAK , a nie Gdansk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jak wybudują stadion to przynajmniej Legia będzie miała gdzie grać. A dla czego ja mam dawać na stadion Legii?? Lepiej żeby na tym stadionie ktoś grał niż żeby niszczał tak jak Czarownica. Dlaczego ktoś inny ma "dawać" na stadion np: Ruchu? Tak może palnąć każdy i stadionu nigdzie nie będzie. Legia potrzebuje stadionu, mają dobrą drużynę i perspektywy. Pomyśl w kategoriach bardziej ... "bratnich" i co ważniejsze praktycznych, a nie jak typowy Polak. Ja jestem z Gdyni, kibicuje Arce i z chęcią się dołoże na Stadion Narodowy na którym będzie swoje mecze rozgrywać warszawska Legia. Kandydatura Warszawy jest bardzo dobra - nie widze żadnego logicznego argumentu dla którego to miasto miało by nie byc w tej 4. "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wszyscy tylko Chorzow i Chorzow. Mieszkam rzut beretem od Stadionu Slaskiego, a wiedzcie, ze mieszkam w Katowicach. Jestem przekonany, ze to tam powstalaby cala baza, bo Chorzow nie za bardzo ma do tego perspektywy. Niestety, nasi dzialacze dali Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.