Skocz do zawartości

Poszukuje Wikibot by Extreme

DlaSeo.eu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba ktoś dostanie ostrzeżenia

Na forum nie propagujemy łamania praw autorskich ! - obaj panowie powinni dostać odpoczynek lub nawet bana za udostępnianie piratów!

Edytowane przez Kojotek_OX

Nadal wśród żywych ;) 

No chyba zbędny odnośnie twojego IQ i umiejętności czytania

Regulamin tego forum jest jasny i klarowny - jeśli masz z nim problemy i z rozumieniem proponuję zmienić forum bo takich osobników tutaj się nie toleruje

Edytowane przez Kojotek_OX

Nadal wśród żywych ;) 

Panowie :D nie nerwujcie się - wydaje mi się jednak, że rzeczywiście "Wikibot by Extreme" był darmowy - ja ściągnąłem go z:

https://www.redmoneymakers.com/free-downloads/4142-download-wikibot-get-backlinks-high-google-page-ranking-wikis-enjoy-link-juice.html

i nic nie pisze o licencji ani aktywacji. Nie używam go już, ale odpaliłem i działa normalnie. W załączonych plikach ani w samym programie nie ma żadnych informacji o płatności ani nawet "helpa" albo "about" więc jednoznacznie ciężko to stwierdzić, ale jak widać dużo for związanych z branżą go udostępniało. No chyba, że autor teraz zabrania udostępniać dalej tej wersji i "jedyna słuszna" jest obecnie płatna, ale byłbym ostrożny zarzucając komuś od razu piracenie...

Błędem jesteś Ty nikt inny i twoja ignorancja która mam nadzieję zostanie uznana "premiom" przez moderatora

Cytat z twojego bloga z wpisu https://pozycjonowani...bot-by-extreme:

"jednak największą zaletą programu jest to, iż jest darmowy i idealnie nadaje się do rozpoczęcia przygody z pozycjonowaniem. Programik można znaleźć za darmo w internecie"

Wiem, że to pisał kto inny, ale... Wygląda na to, że nikt od Crmad'a nie będzie żądał 50 000 złotych. Z bana na forum również nici.

Kojot - mroczne alter ego Dido :D

Odnośnie samego programu. Jest badziewny, nie warto się z nim męczyć. Autor po prostu nie miał odwagi brać za niego pieniędzy. Darmowa wersja pre-alpha.

Edytowane przez bolesna_prawda
  • Like 1

Hahah no no, @kojotek nie nerwuj sie to nie omnispeed;) A info o skrypcie wiem z twojego bloga którego ponoć piszesz:) A nawet nie wiesz że sam podałeś info że skrypt jest w sieci za friko:)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)