Kazur Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Bełdzio - a co uczeszczasz tam? Bedziesz na konferencji? Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Bełdzio - a co uczeszczasz tam? Bedziesz na konferencji? Pozdrawiam na konferencji będę co do uczęszczania to chodzę obok na zachodniopomorską Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 AdSense, Bełdzio - to co? jakos sie ustawiamy? Przed wejsciem czy cos :-) Adsense - ostatnio zaczelem sie interesowac sprawami w ktorych siedziesz takze bedziemy mieli o czym gadac :-) Pozdrawiam PS.A tak wogole to co ze Szczecinem POBUDKA! Rejerstrowac sie na konferencje! Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 AdSense, Bełdzio - to co? jakos sie ustawiamy? Przed wejsciem czy cos :-) spox nie widzę przeszkód :-) ja będę jeszcze z kumplem z grupy tak więc będzie nas wielu ;-) trza ustalić dziś jakieś hasło rozpoznawcze czy coś takiego :-D Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Beldzio, no to powiedzmy, ze przed wejsciem do budynku o 9:45. A tak wogole to idziesz na te same wylkady co ja? Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 kazur: zauwazylem. A co do konferencji to nie czekajcie na mnie bo jeszcze nie wiem o ktorej bede mogl sie wogle zjawic wiec jak cos to na przerwie sie znajdziemy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 AdSenseLab, nie wstydze sie tego i nie ukrywam swojej obecnosci w pewnych miejscach Jak cos to mam do Ciebie numer i spotkamy sie jakos w przerwie Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Beldzio, no to powiedzmy, ze przed wejsciem do budynku o 9:45. A tak wogole to idziesz na te same wylkady co ja? Pozdrawiam hm.. no włąśnie nie pamiętam na co się zapisałem hm.. się zobaczy gdzie trafie ;P obgadamy co i jak jutro :-) tylko napisz jak CIę rozpoznać bo imho będzie sporo osób Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosz moss Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 mnie zainteresowal tylko adserwer ale nie ide bo nie mam czasu. Chetnie jednak spotkalbym sie z (przepraszam za slowo) czlonkami spoleczosci seo w szczecinie Nord na mierzynie? Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Bełdzio, wyslij mi swoj nr. kom. na PW. A jakas fotke masz chyba w topicu z ostatniego spotkania seo w Szczecinie. petrosz moss - szkoda, ze nie przyjdziesz. Przydaloby sie zrobic jakis zlocik jeszcze w tym miesiacu lub na poczatku - co o tym mysli reszta? Pozdr. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No i po konferencji..mysle ze nie bylo tak zle :-) szczegolnie ze wygralem wycieczke do jakiegos parku technologicznego pod zielona gora zdaje sie ;-) Najbardziej zaciekawil mnie ten wyklad 'Czego pragna kobiety" :-) Dal mi troche do myslenia a juz tym bardziej ze nie wiedzialem ze na moim wydziale mozna spotkac tak duzo kobiet skupionych w 1 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No i po konferencji..mysle ze nie bylo tak zle :-) szczegolnie ze wygralem wycieczke do jakiegos parku technologicznego pod zielona gora zdaje sie ;-) Najbardziej zaciekawil mnie ten wyklad 'Czego pragna kobiety" :-) Dal mi troche do myslenia a juz tym bardziej ze nie wiedzialem ze na moim wydziale mozna spotkac tak duzo kobiet skupionych w 1 miejscu ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD to tak jak ja :D:D:D Kazur też wygrałna "Czego pragną kobiety" ale sobie poszedł i nie wpisałsię na listę :D:D:D:D było spoko ponoć w tv juz bylismy ;P teraz trza foty zmajstrować Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Hehe.. ja tam poszedlem tylko po to aby sie dowiedziec "Czego pragną kobiety".. Powaznie bylo w TV? Na Gryfie pewnie. Trzeba bedzie zobaczyc moze jeszcze jakos da sie obejrzec. A fotki razem z materialami beda pewnie na stronce konferencji. Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No wlasnie ! Wygrales a nie wpisales sie ! frajerstwo Myslalem ze z jakims znajomym pojade Ale moze nie wszystko stracone Narazie trzeba bylo tylko maila podac...wiec mozesz wyslac im tego maila pocztom elekotroniczna i sie zglosic ze wygrales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 AdSenseLab, gadalem z organizatorem i jestem juz na liscie :-) Dla zainteresowanych - jedziemy tam. Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.