Skocz do zawartości

[WYKONAM] Marketing szeptany, buzz marketing, marketing internetowy - tanio a solidnie

vastar0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wykonam marketing szeptany/kampanie reklamowe na forach internetowych dla Państwa strony.

Czym jest tak właściwie buzz marketing/marketing szeptany?

Marketing szeptany jest sposobem na przyciągnięcie uwagi konsumentów oraz mediów, poprzez wywołanie szumu i interesującej debaty na temat elementu na rzecz którego prowadzone są działania. Wytworzenie szumu w tym przypadku polega na wygenerowaniu pozytywnych opinii konsumentów w odniesieniu do konkretnych marek. Jest to sposób promocji marki coraz prężniej działający w Polsce.

Potrafię dyskretnie reklamować usługi/stronę/produkty danej firmy na wielu forach tematycznych. Dlaczego na forach tematycznych? Odpowiedź jest prosta. Fora związane z tematyką Państwo strony czy produktu zrzeszają osoby o takich właśnie zainteresowaniach. Jest to więc idealne miejsce do reklamy Państwo produktu/strony www.

Sprytnie będę tworzył dyskusję, inni użytkownicy będą dyskutować o Państwa produkcie/stronie itd. Nie będą to usługi spamerskie, lecz tak jak pisałem wyżej - sprytne polecanie danego produktu.

Koszt wynosi 100 zł. za 100 profesjonalnych wypowiedzi. Jest to bardzo tanio porównując do firm, które za te same usługi biorą nawet kilka razy tyle, co ja.

Mam w tej kwestii spore doświadczenie i bogate portfolio. Po zakończeniu zlecenia wysyłam raport do wszystkich wpisów. Mogę go też podesłać w dowolnym terminie od chwili rozpoczęcia zlecenia.

W ramach zabezpieczenia dla obu stron można dokończyć transakcję na allegro, chociaż niekoniecznie.

W kwestii marketingu szeptanego, wszystko jest do uzgodnienia. Czas realizacji, czy inne szczegóły usługi.

Zapraszam w tym celu do kontaktu: 1191004.jpeg

Pozdrawiam serdecznie.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności