Skocz do zawartości

Wpisy w preclach

DlaSeo.eu
 Udostępnij

Precle  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zaplacil/a bys za 100 wpisow w preclach.(bez artykulow)(cena za 1 wpis)

• 1-5 gr
      4
    • 6-15 gr
      1
    • 20-40gr
      4
    • 50gr-1zl
      5
    • Wiecej
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie ile jestesie w stanie zaplacic za wpis w dobrych podlinkowanych preclach ale na innym skrypcie niz wordpress. Mowa o wiekszych ilosciach i masowym dodawaniu ale bez spamu.

Edytowane przez DlaSeo.eu

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Zależy, co rozumiesz poprzez pojęcie "dobre, podlinkowane" :) Jeżeli nie byłyby na wordpressie to na pewno wydałbym tę złotówkę za wpis, jeżeli byłyby rzeczywiście "dobre".

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

@domeny z historia

Może mieć to znaczenie jeśli jest zachowana ciągłość funkcjonowania serwisu w tej domenie o takim samym charakterze co ma związek z jej TR, ale nie sadzę, by domena która zawierała kawały o chucku n lub statusy z gg na której powstanie serwis typu precel będzie "silniejsza" niż nowa domena.

Platforma nie ma znaczenia. Znacznie ma SEO budowa danego serwisu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Pion a jaka mam? Moze sie wypowiesz?

Edit.

O albo znajdz mi 1 osobe ktora jest niezadowolona z moich uslug lub wspolpracy ze mna? Bo ze niektorzy mnie nie lubia to wiem moze i maja powody ale to nie rozmowa na ten post jak masz cos do mnie zapraszam na pw

Edytowane przez DlaSeo.eu

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Co to znaczy na innym skrypcie?

IMHO:

• Jeżeli postawiłbyś 100 różnych skryptów to ok można sporo zapłacić.
  • Jeżeli na jednym to bardzo bardzo mało - W dobie wypuszczonych z ZOO zwierzątek - Ja osobiście linkowałbym tym tylko zaplecze. Znam sporo zamkniętych grup precli, które były na autorskich skryptach i większość zamkniętych przeniosło się na WP. Raz Cie "dorwą" i mają już footosy. WP'ki gubią się w tłumie i jak są odpowiednio dbane (nie chodzi mi o treść) to ciężko je "wyciąć" algorytmicznie i znaleźć

laska.gif

Dokładnie jak mówi Kiri, skrypty muszą być takie na których normalni ludzie stawiają normalne strony :D

Domeny z historią jak najbardziej mają znaczenie, jeśli strona dodatkowo ma bl'ki z dobrych katalogów(dmoz, wp, onet itd.) jest zdecydowanie lepsza od nowej domeny. A nikt nie będzie przecież dodawał stron preclowych do takich katalogów, jak ma to ma :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY