Flint Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam, Wiecie czy można gdzieś kupić serwery proxy ulokowane w Polsce? Najlepiej serwery prywatne, różne miasta. Z założenie nie będą wykorzystywane do spamowania ani sprawdzania pozycji. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Kup seo hosting dokup ipeki i używaj ich jako proxy:) Coś słyszałem o takiej metodzie:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo2007 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ja właśnie zastanawiam się bo mam swój vps i mam tam sporo adresów do wykorzystania takich na których nic nie ma, tylko brak mi pomysłów jak postawić proxy by działało poprawnie z np: sb, omnispeed czy publikerem. Ma ktoś może jakiś skrypt czy manual jak postawić proxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Poszukaj manuala na stat4seo sam jeszcze nie wiem jak to działa. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flint Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @Stanleyek niestety php proxy mnie nie interesuje, musi być normalny serwer :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 To może to: https://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-pl/ Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Większość jest G... warta Po co komu Transparent proxy i to jeszcze na darmowym hostingu? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Większość jest G... warta Po co komu Transparent proxy i to jeszcze na darmowym hostingu? Ehh. Nie wiem czy to podsumowanie tego co podesłałem, ale po prostu chciałem pomóc:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protos Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam, Ktoś znalazł żadnej polskiej serwer proxy (niepubliczne)? szukam dobrego serwera proxy z polskimi IP w ilosci od 50 i wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.