Nikonem Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Chcę się przenieść z nazwa.pl ze względu na ceny Ceny mogą mieć wpyw gdy masz kilkadziesiąt/paręset stron zapleczowych. W przypadu jednej i to firmowej nie hobbystycznej zmiana/poszukiwania w tym wypadku to strata czasu. Serwer na nazwa.pl mam od 5 lat. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 hmm jestem ciekawy jak sie spisze to citynetwork gdzie ostatnio zarejestrowalem kilka domenek; w sumie co sie dzieje jesli rejestrator domen zniknie? Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shyderca01 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 www.dih.pl ma teraz .pl za 1,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucci Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dlaczego tak mało opinii na temat az.pl ? ja jestem z nich zadowolony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 www.dih.pl ma teraz .pl za 1,99zł A o kosztach odnowień domen zapomniałeś wspomnieć. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur_jahan Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 kupiłam bez promocji w dih.pl i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jakoś trzymam się az, ceny przyzwoite i lenistwo, kod auth-info od ręki dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strefapi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 jakoś trzymam się az, ceny przyzwoite 99 zł netto za odnowienie domeny .pl to jest przyzwoita cena? Studio Stawki - najfajniejsze studio fotograficzne z cykolramą w Warszawie - ul. Inflancka 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.