Kapitan Seo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Polacy... Nic się nie stało... Edit: Bo jest jak zawsze... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Żenada 4-1 do końca obstawiam Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 https://mecz.opss.pl - online, jakość słaba, ale 20 nie zapłacę za tych trampkarzy! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 hahah, bardzo dobrze, Ci co zapłacili za to gó**o współczuje wam, 20zł do kieszeni tych hien za mecz na poziomie .... Dałem 3,60 zł sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie mam czasu, ale ktoś powinien zrobić stronę NIE DLA PPV, puścić na Facebooka i inne nk i rozreklamować, przecież jak będzie mało osób to kupować to będzie im się bardziej opłacać zysk z reklam.. a tak koszą jak leci.. ja Polak muszę płacić za mecz polskiej reprezentacji... Piłsudski się w grobie przewraca... ... zawołałem ojca na pirata ale powiedział że bojkot, niech im wsadzą 5 - 0 Dziękujemy ppv A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 20zł, to ja wole dorzucic sie i zagrac na hali ze znajomymi lepsze akcje zobacze "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ale ktoś powinien zrobić stronę NIE DLA PPV, puścić na Facebooka https://www.facebook.com/pages/Bojkot-Mecz%C3%B3w-Reprezentacji-W-Pay-Per-View/355171614564546 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jakby ktoś chciał porażkę w dobrej jakości pooglądać: https://www.safin.tv/1207,live,watch,kanal2.html prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 2-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Najśmieszniejsze jest to że ten sam szum z ppv na pl reprezentacji nakręcił takie zainteresowanie... Że teraz wszyscy oglądają mecz w necie... Jak by była normalna transmisja to nie było by takiego zainteresowania... Pewnie też zacierają ręce że dziś w radio i tv było głośno... Transmisja na gwizdek24, na rmf footbool, strony nie działają za dużo odwiedzin... 2-2 Nowy byłeś szybszy... jak Ty to zrobiłeś... chyba masz szybszy net haha A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Polska piłka ligowa i reprezentacyjna sięgnęła już dna dawno, i raczej przez jeszcze bardzo długi czas dopóki będą rządzić leśne dziadki, od tego dna się nie od bije. Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 celują w księżyc A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nic sie nie zmienia https://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/andrzej-placzynski-mecz-z-moldawia-bedzie-wylaczni,1,5239949,wiadomosc.html Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dajcie linka do ppv dzisiejszego, tzn chodzi o pirata... padły mi dwa sygnały.. A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.