VMline Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dwa dni do meczu, a oni nadal nie wiedzą jak to 'nadać'... ah ta Polska Tylko Lato zadowolony... bo pewnie obejrzy na żywo za podpisany kontrakt z sportfive. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tylko Lato zadowolony... bo pewnie obejrzy na żywo za podpisany kontrakt z sportfive Nie wiem czy będzie taki zadowolony jak dostaniemy 3:0. Znowu będzie się trzeba tłumaczyć . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 paraolimpiada 24 medale w tym 9 złotych - zero postów, mecz na marnym poziomie 3 podstrony. Nie rozumiem? Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo83 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 I dobrze że nie ma transmisji meczu. To co nasi pokazali na euro, w europejskich pucharach i w ostatnich latach mówi samo za siebie.DNO. Ja tam wole obejrzeć mecz Barcy niż naszych pseudokopaczy, co nie potrafią prosto piłki kopnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Z paraolimpiady nie ma transmisji. Może dlatego? Sprawdziłem notowania kilku bukmacherów i oni stawiają na zwycięstwo Czarnogóry nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 przecież z tego też nie będzie transmisji Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 I wtedy przestaniemy o tym dyskutować nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Oby tylko Pan Prezes Lato podarował rodzinie Pana Błaszczykowskiego te 20zł na wykupienie dostepu do transmisji z meczu. Bo później znowu biedak się nie będzie mógł skupić na piłce. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tak sobie myślę że nasi kopacze piłki to powinni startować na paraolimpiadzie... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 https://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/el-ms-mecz-polakow-jednak-w-tvp-nie-bedzie-ppv,1,5239273,wiadomosc.html a może jednak będzie w tvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 https://eurosport.one...,wiadomosc.html a może jednak będzie w tvp Polsat cały czas mecz reklamuje i mają przygotoany nawet kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Panowie i Panie jak mecz to tylko w radiu i komentuje wspaniały https://www.press.pl/newsy/radio/pokaz/39810,Tomasz-Zimoch-w-Polskim-Radiu-bedzie-relacjonowal-mecz-Polski-z-Czarnogora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zapowiedziała że rozp******* na strzępy każdą stację która sprzeda mecz w PPV... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Polsatowi na pewno wiele zrobią Zresztą drugi mecz moim zdaniem już będzie w TVP, po porażce kasowej pierwszego. Przy okazji, skoro z Estonią jesteśmy w stanie przegrać, to może Czarnogóry też byśmy się zaczęli bać? Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Abstrahując już od żenującego poziomu gry naszej drużyny, to ja nie bardzo potrafię pojąć, dlaczego Polacy nie mogą za darmo oglądać dyscyplin, które sami utrzymują? Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że reprezentacja piłkarska i PZPN jest utrzymywany z pieniędzy podatników - jeśli nawet nie w całości, to pewnie w znacznej większości. W takim razie czy to nie telewizja publiczna powinna mieć z urzędu prawa do nadawania takiego spotkania? Ja całkowicie rozumiem PPV w sytuacji takiej jak walka Adamka czy jakieś tam KSW - ktoś organizuje prywatnie swoją galę, telewizja się do tego dorzuca w zamian za wyłączność a zarabia na PPV i to jest uczciwy układ biznesowy. Niestety tego co dzieje się z piłką nie rozumiem wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.