OceanFire Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witajcie! Kupował ktoś z Was na aukcji oferty mikro nisz ? Przykladowa Co myślicie o czymś takim ? Fake ? Chce kupić 1 sztukę i sie przekonać ale może już ktoś kupił i sie podzieli doświadczeniem. Pozdrawiam Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A nie lepiej kupić Ci program znajdujący takie nisze i samemu to zrobić? Poszukaj na BHW infogyor.hu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ultimate Niche Finder. Na BHW masz gdzieś link z - 50%. Kilka dobrych proxy i jedziesz. Na pewno wyjdzie taniej niż 399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tak jak kolega pisze UNF albo Keyword Scout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Po maksymalnie ok. 60 dniach od zakupu strona zarabiać będzie między 5 a 50 EURO miesięcznie . Jeśli zakupione na tej aukcji strony Mikro Nisze po 90 dniach od zakupu nie zarobią minimum EURO, Zwrócimy pieniądze To kolesie coś za bardzo nie są pewni tego swojego interesu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A UNF działa też w PL czy tylko na rynkach anglojęzycznych ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Działa na 100% ponieważ sam używam. Support pomoże w kwestii konfiguracji a jeśli nie to pisz śmiało;) Podstawa do sprawnego działania softu to świeżutkie konto google adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 sgno: w demo nie widziałem zmiany z google.com na google.pl jest taka opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 sgno: w demo nie widziałem zmiany z google.com na google.pl jest taka opcja? Tak, oczywiście jest wybór języka polskiego, rumuńskiego i wielu innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Widzieliście może gdzieś zniżkę na Keyword Scout? Bo chyba lepiej się prezentuje ale jest 3 razy droższy... @sgno - czy na pl słowach kluczowych da się zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Raczej nie... Ja korzystam z nisz w innych celach niż adsense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer22 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 OceanFire: nie warto, kupiłem sobie jedną stronkę dla testów - nie od tego użytkownika konkretnie - ale ogólnie nie warte pieniędzy. Lepiej samemu coś popracować. Polecam analizę serwisów na flippa.com - można fajne kwiatki wyciągnąć stamtąd To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optymist Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Keyword Scouta można znaleźć za darmo i sobie testować czy jest warty, bo bez analizy top10 to wydaje mi się, że dość średnio. activist aka terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 No to od top10 to masz sobie wtyczki do ff, a KS wydaje się lepszy niż UNF bo ma mnóstwo opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.